Vianočné Eventy, ktoré mali byť zmazané, ale stále žijú?
Ako všetci viete, veľkým nedopatrením sa podarilo zmazať niektoré veci na CM. Bohužiaľ medzi nimi boli aj Vianočné Eventy plánované už asi mesiac dopredu. Hneď, ako nám Wake oznámil, že je to nenávratne preč, vymyslel som plán B, ktorý som potom predložil ostatným, ale @COOLPLAY1 mi toto celé vyhovoril a povedal, že to zvládneme. Tak sme sa pustili do práce. Kvôli času, ktorý sme mali sa museli využiť aj Eventy z roku 2017, tie sme upravili. Postavili sme však aj nové.
Kedy?
Eventy budú prebiehať od 1.12. do 24.12. 2018 v rozmedzí hodín 19:00 - 20:00.
Kde?
Ak si hovoríte kde, tak tentokrát budú Eventy pre celý server na úplne novom Event Serveri.
Ako sa tam dostanem?
Jednoducho keď Event bude pripravený k spusteniu, objaví sa v chate mega správa s oznámením. Potom stačí iba kliknúť a si tam!
Mega Christmas Event
Tento event sa bude konať 24.12. Bude sa skladať z viacero Eventov a výhrou bude Global Obsidian VIP.
Event Server
Aby som nezabudol, tak Event server je server, ako som už písal, ktorý bude zameraný len na Eventy. Budú tam teda prebiehať všetky Vianočné Eventy. Po Vianočných Eventoch bude mať chvíľu odklad, kvôli prípravám na ďalšie eventy.
Špeciálne by som chcel poďakovať: @Nerdy42 za skvelú prácu a vytvorenie Pluginu, @whereareavocqdos za postavenie Lobby a pár Eventov, @COOLPLAY1 za nevzdávanie sa a prácu na Eventoch a @MrWakeCZ za umožnenie tohoto celého.
A na záver pogratulovať @TraYCZ a @DeGekke_Fleur za vybranie ich Eventu medzi 24 Vianočných Eventov.
Ukážka
Ďakujem za prečítanie!
Event Team <3
Ďakujem za prečítanie!
Event Team <3
Naposledy upravil moderátor: