• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

standiczech

Čokoládka
Za ty 2, nebo 3 roky proběhlo několik wipů. Při posledním wipu se dělalo i nové VIP, tím pádem ty co byli dříve již nejsou. Jako náhradu jsi mohl dostat EVIP (Emerald VIP), to ovšem šlo pouze do 1.1. 2019, od té doby se nevrací.

Scammujete lidi o penize myslel jsem že jste ok server ale todle fakt ne.... Jestli mate takovej problem dát zpátky VIP lidem co si to VIP koupili
a je tam napsane LIFETIME tak fakt sorry ale todle neni server ale moneymaker fucks. Děkuji za odpověd.

MikeER

Aktivní člen
Cituju MrWakeCZ:
"VIP se vracelo do 1.1.2019, vracelo se to půl roku tedy od 1.7.2018 do 1.1.2019. Což je dostatečná doba na to, aby i hráči, kteří zde aspoň trochu hráli získali zpět VIP. Hráči, kteří sem zkáknou VIP 1x za rok a zjistí že nemají VIP, které je ještě xyz let starý... nevím zda by měli mít VIP. Hodnotu toho VIP to už dávno ztratilo, jelikož je už nyhí 5 let starý. Takže ne.. takový jsou a budou podmínky."

Deadboy_38

Aktivní člen
Scammujete lidi o penize myslel jsem že jste ok server ale todle fakt ne.... Jestli mate takovej problem dát zpátky VIP lidem co si to VIP koupili
a je tam napsane LIFETIME tak fakt sorry ale todle neni server ale moneymaker fucks. Děkuji za odpověd.
Počkat co? Craft mania si dovoluje vydělávat peníze? Já si naivně myslel, že ten hosting a server platí jen z reklam, které jsou na webu.:unsure:
To VIP sis kupovat nemusel a jestli si myslíš, že LIFETIME znamená opravdu napořád, tak tě to muselo asi mile překvapit...:ROFLMAO:

Joker200003

Nový člen
Dobrý den chtěl jsem si podíval na server po roce a najednou vidím že nemám VIP, chci vysvětlení co to má znamena když jsem ho měl na furt, požaduji peníze zpátky nebo zpátky to VIP se všema pravomocema které mělo iron VIP.

maty09

Krosta8

Prostě Keighto
@Sebastian Gargosch Docela by mě zajímalo, jak ojebáváme hráče?
@Joker200003 Možnost o vrácení byla během 1.7.2018-31.12.2018 viz https://wiki.craftmania.cz/zakladni-informace/informace-o-vip.html
Stačilo se na server připojit během předchozího půl roku a věděl by jsi to hned. Nevím, co je na tom nefér a na naší wiki to je dlouhou dobu napsané, na Discordu se to psalo také a na serveru to věděl každý člen AT, že stačí napsat mně nebo Wejkovi a VIP navrátíme.

Využiji tady úryvek, co jsem psal jedné hráčce.
Okradli? Krádež by to byla, kdybychom si těch 300 Kč vzali a nic ti za ně nedali. Měla jsi VIP dva roky, pak jsi zde přestala hrát a během půl roku jsi nebyla schopná se ozvat. VIP jsi měla možnost využívat velmi dlouho. Ukážu ti krátkou kalkulaci toho, kolik tě to VIP stálo:
Ročně: 150 Kč, měsíčně: 12,5 Kč, denně: 0,034 Kč
Popiš mi, kde jsme tě okradli.
Okradla jsi sama sebe tím, že jsi nebyla schopna se během půl roku podívat na náš web, server, Discord, wiki, kde tyto informace byly popsané. Zamysli se příště nad tím, než napíšeš, že tě někdo okradl, díky. :)

Jestli vám toto vysvětlení nestačí, napište mi logické důvody a můžeme se o tom bavit.

Za vedení CM,
Krosta8

Joker200003

Nový člen
Důvod proč se bavit o krádeži je že jsem za to dal 200kč a i když jsem to měl 2 roky tak bylo napsáno u kupování toho VIP že je na vždy. to svědčí za vše a když je na vždy vy nemáte právo mi ho sebrat

Deadboy_38

Aktivní člen
Psal jsem ti to i na serveru, při registraci souhlasíš s jistými podmínkami a pravidly serveru.
Výňatek z pravidel:
"
Vyhrazujeme si právo na jakoukoliv okamžitou změnu výhod VIP.
Vyhrazujeme si právo na odebrání VIP bez udání důvodu.
"

Takže bych řekl, že mají právo ti ho sebrat, ne?

Walder_

Velmi známý člen
Ještě k tomu navíc Craftmania nikoho neobrala.. Většinou, když si hráči koupili jakékoliv VIP a potom jim bylo odebráno, tak při požádání získali Global Emerald VIP navždy a to už se vyplatí ! Takže spíš neokrádá, ale daruje ;)

Krosta8

Prostě Keighto
@Joker200003 To, že si nepřečteš pravidla, ve kterých je jasně toto uvedeno, už bohužel také o něčem svědčí.
Jak jsem psal, byla možnost si požádat o navrácení půl roku, bylo to oznámeno všude. Někteří na tom ještě měli benefit, protože kdo si zažádal velmi brzy, tak dostal vylepšení z VIP na specifický server rovnou globální VIP.