• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
20. srpen 2017 - 6. října 2017 (47 dní)
21. listopad 2017 - 18. listopad 2018 (362 dní)

Někdo si možná říkal, kde je Gangyy? Dlouho jsem ho tu neviděl.
A Ano, měl pravdu, protože jsem za 4 měsíce nahrál něco málo přes 20 hodin a to bylo jenom ten první měsíc, další měsíce jsem se přišel podívat možná tak na pár minut.
Proto jsem si řekl, má tohle vůbec cenu? Proč vlastně jsem pořád v AT, když tu absolutně nic nedělám?

Nejhorší je na věci to, když tě to nebaví a nemáš na to čas zárověn. To je bouhžel i můj případ. Jak už možná někdo z vás ví, je mi 14. (9. třída) Což znamená, že
mě brzy čekají přijímací zkoušky. Možná to teďka bude znít blbě, ale nenechám si zkazit celej život, kvuli hře. Proto jsem učinil, tak jak jsem učinil. Dne 18.11.2018 jsem napsal
Wakovi, ať mi odebere práva a ukončí to se mnou.

Jak už bývá zvykem, každý kdo odchází, většinou označují lidi, kteří pro ně znamenali tady dost. Takhle, pro mě znamenal každý hráč něco. Vždycky jsem byl rád, když jsem mohl pomoct.
Ovšem pár lidí tu stejně i tak zmíním.

@MrWakeCZ - Tobě děkuji za možnost stát se tu builderem, helperem a i adminem. Přeji Vám, aby se CraftMania vedla dobře a šla jenom tím dobrým směrem.

@Tolkyyy - Vždycky jsi mi pomohl a dlouhou dobu jsme se bavili.

@Zubek - Bez tebe bych tu vlastně ani nebyl. Tobě děkuji asi nejvíce.

To, že jsem vás nezmínil, neznamená, že vás nemám rád. Mám rád všechny, ale nebudu to tu všechno vypisovat.

Byl jsem vůbec v AT užitečný? Přinesl jsem do této komunity něco? Můj názor je takový, že jsem nijak výrazně nedělal nějaké projekty či něco, co by mohlo zlepšit server, od toho tu je vedení, prostě a jednoduše, dělal jsem to co jsem musel, hlídat a trestat hráče. Nebyl jsem tedy nijak užitečný.

Ovšem poslední otázka zůstává, co bude dál.
Officiálně končím na CM, Discordu CM a tu na Webu*. Jediná možnost, jak mě kontaktovat je Instagram, tam jsem online furt. (@josef.vejs, @vejsuv.život)
*Platí od uplynutí týdnu od vydání tohoto příspěvku.

Tolkyyy

Wdolkyyy
Byl jsem skvělý Admin/Helper I Builder ❤
Bohužel odcházíš ale já nikdy nezapomenu^•^ Třeba se jednoho nádherného dne vratis v plné sile:3

Naposledny upraveno:
20. srpen 2017 - 6. října 2017 (47 dní)
21. listopad 2017 - 18. listopad 2018 (362 dní)

Někdo si možná říkal, kde je Gangyy? Dlouho jsem ho tu neviděl.
A Ano, měl pravdu, protože jsem za 4 měsíce nahrál něco málo přes 20 hodin a to bylo jenom ten první měsíc, další měsíce jsem se přišel podívat možná tak na pár minut.
Proto jsem si řekl, má tohle vůbec cenu? Proč vlastně jsem pořád v AT, když tu absolutně nic nedělám?

Nejhorší je na věci to, když tě to nebaví a nemáš na to čas zárověn. To je bouhžel i můj případ. Jak už možná někdo z vás ví, je mi 14. (9. třída) Což znamená, že
mě brzy čekají přijímací zkoušky. Možná to teďka bude znít blbě, ale nenechám si zkazit celej život, kvuli hře. Proto jsem učinil, tak jak jsem učinil. Dne 18.11.2018 jsem napsal
Wakovi, ať mi odebere práva a ukončí to se mnou.

Jak už bývá zvykem, každý kdo odchází, většinou označují lidi, kteří pro ně znamenali tady dost. Takhle, pro mě znamenal každý hráč něco. Vždycky jsem byl rád, když jsem mohl pomoct.
Ovšem pár lidí tu stejně i tak zmíním.

@MrWakeCZ - Tobě děkuji za možnost stát se tu builderem, helperem a i adminem. Přeji Vám, aby se CraftMania vedla dobře a šla jenom tím dobrým směrem.

@Tolkyyy - Vždycky jsi mi pomohl a dlouhou dobu jsme se bavili.

@Zubek - Bez tebe bych tu vlastně ani nebyl. Tobě děkuji asi nejvíce.

To, že jsem vás nezmínil, neznamená, že vás nemám rád. Mám rád všechny, ale nebudu to tu všechno vypisovat.

Byl jsem vůbec v AT užitečný? Přinesl jsem do této komunity něco? Můj názor je takový, že jsem nijak výrazně nedělal nějaké projekty či něco, co by mohlo zlepšit server, od toho tu je vedení, prostě a jednoduše, dělal jsem to co jsem musel, hlídat a trestat hráče. Nebyl jsem tedy nijak užitečný.

Ovšem poslední otázka zůstává, co bude dál.
Officiálně končím na CM, Discordu CM a tu na Webu*. Jediná možnost, jak mě kontaktovat je Instagram, tam jsem online furt. (@josef.vejs, @vejsuv.život)
*Platí od uplynutí týdnu od vydání tohoto příspěvku.
all is ly

Henousek

Aktivní člen
Byl jsem skvělý Admin/Helper I Builder ❤
Bohužel odcházíš ale já nikdy nezapomenu^•^ Třeba se jednoho nádherného dne vratis v plné sile:3
Lépe bych to neřekl lásko ...
Mimochodem gangy nevím jestli si na mně furt pamatuješ (je to dávno)
Ještě předtím než si nastoupil na tuto pozici tak jsme byli velcí kamarádi...
Osobně tě chápu nedávno jsen taky odešel z AT. Vše jednou končí ale skoro celý život máš ještě pred sebou tak si ho užívej

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.