• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MARIMR008

ExAdmin
Dnes v čase 12:00 prebehla súťaž CraftMánia má talent.
Kde prišlo naozaj veľa súťažiach ale na koniec sme museli vybrať len jedného :O

Napriek všetkým očakávaniam ktoré boli že Helper KubrastigShowCZ vyhrá túto súťaž sa tak napokon nestalo.Víťaz súťaže bol nečakáný.Málo kto čakal že práve hráčka @Cleverfox16 bude tá ktorá všetkých svojim hlasom prekoná a vyhrá.
Na druhom mieste skončil Helper @KubrastigShowCZ ktorého odmena bola pusa od hlavného porotcu (takže ja ._. )

A na treťom mieste skončila hráčka @7vevinka ktorá dostala za jej úžasné výkony a odvahu VIP na creative.
Chcel by som sa všetkým zúčastnením srdečne poďakovať za ich snahu a odvahu.Lebo aj by som mal problémy spievať pred niekoľkými ľudmi naraz. :D
Chcel by som poďakovať aj našému úžasnému vedeniu (kappa)
Ktorý to tam vydržali až do konca.
Keby niekto chcel vidieť FINÁLE nech sa páči (panda)

Do konca roka by mala byť ešte jedna súťaž takže sa máte na čo tešiť.To je odo mňa všetko a uvidíme sa v nemocnici...Lebo niektorý tam spievali cancer prvého stupňa.

Delfik

Člen
Kuba by mohl být zpěvák. Kdyby k tomu byl nějaký vizual, myslel bych, že se jedná o originál a že to ani nezpívá on. :D Pecka. :)

Jinak respekt všem, jenž se zúčastnili. :D

Naposledny upraveno:

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Dnes v čase 12:00 prebehla súťaž CraftMánia má talent.
Kde prišlo naozaj veľa súťažiach ale na koniec sme museli vybrať len jedného :O

Napriek všetkým očakávaniam ktoré boli že Helper KubrastigShowCZ vyhrá túto súťaž sa tak napokon nestalo.Víťaz súťaže bol nečakáný.Málo kto čakal že práve hráčka @Cleverfox16 bude tá ktorá všetkých svojim hlasom prekoná a vyhrá.
Na druhom mieste skončil Helper @KubrastigShowCZ ktorého odmena bola pusa od hlavného porotcu (takže ja ._. )

A na treťom mieste skončila hráčka @7vevinka ktorá dostala za jej úžasné výkony a odvahu VIP na creative.
Chcel by som sa všetkým zúčastnením srdečne poďakovať za ich snahu a odvahu.Lebo aj by som mal problémy spievať pred niekoľkými ľudmi naraz. :D
Chcel by som poďakovať aj našému úžasnému vedeniu (kappa)
Ktorý to tam vydržali až do konca.
Keby niekto chcel vidieť FINÁLE nech sa páči (panda)

Do konca roka by mala byť ešte jedna súťaž takže sa máte na čo tešiť.To je odo mňa všetko a uvidíme sa v nemocnici...Lebo niektorý tam spievali cancer prvého stupňa.
a 4. miesto nič nevyhraje ? (kappa)

Puntys

Veteran | President
Kuba by mohl být zpěvák. Kdyby k tomu byl nějaký vizual, myslel bych, že se jedná o originál a že to ani nezpívá on. :D Pecka. :)

Jinak respekt všem, jenž se zúčastnili. :D
Díky :D V podstatě už zpěvák v kapele jsem :D A od originálu se to dost liší díky tomu že jsem to raději vyzpívával pač to porotu ohromí narozdíl od zpěvu :D (viz odkaz)

PS: Chtěl bych hlavně poděkovat @Aneee že do toho se mnou šla i když to nakonec nevyšlo ;) :D

Naposledny upraveno:

DrozdLP

#4ever
Taky bych všem srdečně pogratuloval a popřál bych vám všem dobrý zbytek prázdnin a zbytek léta, už se těším na další takový event na kterém bude stejná admosfera. Ale hlavně bych chtěl poděkovat @MARIMR008 za super složený team a za dobré vedení eventu. Byl to zkrátka super event snad příště se vás sejde víc . Děkujeme za váš Hlas CMMT 2k16.

_MrBlade

Miluj pandy!
Když začal zpívat Kuba, spadla mi brada.... fak MEGA! :O ... (ale klevr byla jasná... jí jde snad všechno.. :D)
A gratuluju všem co se nebáli zúčastnit! :)

MARIMR008

ExAdmin
Když začal zpívat Kuba, spadla mi brada.... fak MEGA! :O ... (ale klevr byla jasná... jí jde snad všechno.. :D)
A gratuluju všem co se nebáli zúčastnit! :)
Ešte ho budeš počuť.Tento rok na súťaži CraftMánia hladá talent :ddddddddddddddddddddddddddddd

lopo1

baf:D
Gratuluji. Kubrastingu moc hezký a ta kytara není co dodat.

P.S taky jsem zvažoval účast ale bohužel s klarinetem v hubě to nejde...:)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.