• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DadOswk

Aktivní člen
Hádam sa stihnem na budúcu (ak teda bude) dojsť pozrieť :) Ak bude mohli by ste to dať v sprievode hudby :)
Inak gratulka víťazom :)

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Dnes v čase 12:00 prebehla súťaž CraftMánia má talent.
Kde prišlo naozaj veľa súťažiach ale na koniec sme museli vybrať len jedného :O

Napriek všetkým očakávaniam ktoré boli že Helper KubrastigShowCZ vyhrá túto súťaž sa tak napokon nestalo.Víťaz súťaže bol nečakáný.Málo kto čakal že práve hráčka @Cleverfox16 bude tá ktorá všetkých svojim hlasom prekoná a vyhrá.
Na druhom mieste skončil Helper @KubrastigShowCZ ktorého odmena bola pusa od hlavného porotcu (takže ja ._. )

A na treťom mieste skončila hráčka @7vevinka ktorá dostala za jej úžasné výkony a odvahu VIP na creative.
Chcel by som sa všetkým zúčastnením srdečne poďakovať za ich snahu a odvahu.Lebo aj by som mal problémy spievať pred niekoľkými ľudmi naraz. :D
Chcel by som poďakovať aj našému úžasnému vedeniu (kappa)
Ktorý to tam vydržali až do konca.
Keby niekto chcel vidieť FINÁLE nech sa páči (panda)

Do konca roka by mala byť ešte jedna súťaž takže sa máte na čo tešiť.To je odo mňa všetko a uvidíme sa v nemocnici...Lebo niektorý tam spievali cancer prvého stupňa.
ta 7evinka mněla být 7vevinka ne ? :O

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.