• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
postopach_historie.png

Dobrý den, ráno, večer, nevím kdy to čtete :emoji_stuck_out_tongue: Je tu dlouho očekávané vyhlášení efentu, který jsme já @Dykol, @FantiikCZ a @Amibaer_ pořádali. Hodnotili jsme to 8.8. od 21:00 a skončili jsme nějak kolem 23:00. Pro mě a pro Amibaer to bylo prakticky nejtěžší, jelikož Fantovi stačilo říct počet bodů (1-10) a jít /tp. Já samozřejmě taky hodnotil, dále zapisoval kolik jsme dali bodů a nakonec i počítal kdo je jaké místo. A @Amibaer_ hledala pozemky a my na ni šli tp. Myslím, že už stačí okecávání toho jak to probíhalo, stejně každého zajímají výsledky :emoji_stuck_out_tongue:

O co se hrálo?
1.místo VIP+ (navždy) , vlastní tag + 4000 CC
2.místo VIP+ (navždy), + 3000 CC
3.místo MVIP (navždy) + 2000 CC

Kdo vyhrál?
1.místo Fezar Pozemek Fezara
2.místo NutCZ a pomáhal mu OJIK Pozemek NutCZ a OJIK
3.místo Pascal1309 Pozemek Pascal1309

Pár slov na závěr..
Všem zúčastněným děkujeme, že se nám předvedli jak umí dobře stavět! A samozřejmě gratulujeme i všem výhercům!

O odměny si zažádejte u Waka ve zprávách.

Naposledy upravil moderátor:

Komentáře

Status
Teď od každého aniž by si to přečetl půjdou příspěvky typu "Gratulka, gratuluju" jen aby si nafarmili pozitivní hodnocení :emoji_joy: No ale nebudu výjimkou.. gratulace :emoji_sweat_smile:

Gratuluji všem vítězům, samozřejmě také účastníkům a také děkuji porotě :emoji_slight_smile:.
Ti co nevyhráli nemusí věšet hlavu, protože tento event nebyl rozhodně poslední, a bude ještě mnoho šancí na vítěství.

Uvidíme se na dalším eventu :emoji_wink:.

Tak aj ja by som rád pogratuloval spoluvíťazom :emoji_slight_smile: Zároveň by som sa rád poďakoval porote a ostatným spoluzúčastneným. Verím že v budúcnosti bude ešte viacero možností aj pre tých ktorí sa neumiestnili :emoji_slight_smile:

TEST

Žádný uživatel není online.
Status