• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jak si asi každý všiml, BedWars turnaj byl ukončen.

Padají zde otázky proč, a zda bude pokračovat? V první řadě bych chtěl zmínit, že původní BedWars turnaj měl organizovat Cheap_, to se ale nestalo a po několika rozhodnutí se nabídl Filip6_CZ.

Následoval server, který dle několika desítek hráčů nebyl vidět a ani nebyl k nalezení. Uznávám, je to moje chyba ale měl jsem pro to důvod. Hlavním důvodem je spam hráčů o připojení, ti co hráli BW turnaj určitě si všimli, že se tam snažili připojit nějací "rebelové". Ted si představte, kdyby ten server byl v menu + na cedulkách všude. Rozhodl jsem se pro toto řešení, jelikož hráči co hrají na CM ví kde se nachází B-LOBBY. Ti co to neví, skončili u cedulek kde nic nebylo a že jich nebylo málo.

To byla první rána, další rána byly turnaje které již od rána byly chaotické. Dle všech čekali na oznámení přes Alert, ale ten se nekonal kvůli aktuálnímu připojení CM je to i nemožné. Proto se stávalo, že některé teamy ani nedorazili, nebo dorazili ale pozdě. Výsledkem již začínaly stížnosti, proč kde kdy jak... Dle některých tabulka zmizela, nezmizela.. je tam celou dobu.

Další rána je samotný AT, ti co hráli turnaj ví, že jich tam bylo někdy i dost a že nezavřeli hubu do chatu. Výsledkem byly stížnosti za napovídání, nebo dokonce urážení.

Jako další stížnisti tu byly na některé hráče, že mají KA. Včera jsem 3h sepisoval odpověd do Stížností na vedení serveru, kde se stejně prd zjistilo ale má to 12 stránek.

A aby toho nebylo málo, dneska se zjistilo, že některé teamy byly "nelegálně" prohozeny a v důsledku toho přišli pozdě a prohráli.

Tento turnaj beru jako největší fail, v historii CM. Každý si asi řekne, kde je tedy chyba? Chyba je na obou stranách. Hráči co nedokážou prohrávat a následně nás zavalí stížnostmi, a v AT, které jak víme se nechovalo poměrně jak mělo.

V důsledku všeho a rozhádání AT, a x stížností a totálního bordelu co a kdo kdy hraje, jsem BedWars Turnaj 2016 ukončil. Nikdo na to již neměl náladu, od včerejších 18h do dnešních 16h se řešily jenom stížnosti na AT, a hráče, na origanizaci... bylo toho tolik, že to prostě dál nešlo. Ano jako velký server, by jsme to měli utáhnout ten nátlak, ale někdy co je moc je moc.

Někteří tady mají stále kecy na organizaci ze strany Filip6_CZ, chtěl bych jenom zmínit že díky němu jste si aspon včera zahráli, i když k ničemu. Nevidím důvod tedy jak zde většina hráčů řve, ho vyhodit. Chtěl bych vidět vás, jak by jste to organizovali pod takovým nátlakem. Jako admin je jeden z nejlepších a nebyl s ním problém doposud. On sám si uvědomil co udělal a nevidím tedy důvod ho potrestat, co s z toho bude mít? Stejně vím, že mu to dá x lidí sežrat na serveru...

A ve výsledku, je to moje chyba. Měl jsem na to více dohlídnou, a jak je vidět tak to nebyla pravda. AT to nezvládlo a skončilo to fiaskem.

Chtěl bych se tedy všem omluvit, i když vím, že vám to je stejně u někde a mrzí mně to hlavně u těch co si kvůli tomu vzali i volno, co jsem někde četl a nakonec si ani nezahráli. Můžu se pouze omluvit, darovat ponorky neumím... a jsem si vědom, že hlavní chybu v tom má organizace serveru, která nedopadla dobře...

V důsledku problémů s tímto turnajem se rozhodlo, že již žádný turnaj se na CM konat nebude. Bude to tak lepší pro obě strany.

Komentáře

Status

TEST

Žádný uživatel není online.
Status