Tak já nevím co to je prostě něco od tebe na SoundCloudu xdddTo na Soundcloudu není mix! Ale ok, když se ti to líbí, říkej si tomu jak chceš.
Dík DD
DDDD Taky možnost. Ale tak, třeba tě poznám, chováš se přijatelně.To je ještě v pohodě že mě neznáš.. Pár lidí mi už blahopřálo k admince.. Přitom jsem si jen změnila jméno.
No tak mě je úplně jedno co si myslíš, protože tě mám total víš kde.Já jsem neřekl že tě nemám rád To je maximálně tvé mínění Taky přemýšlej že k tobě nebudu mít zrovna kladný vztah když mi na odpověď NE odpovíš a proč ne ? To je velmi inteligentní odpověď která jde napsat ..... A ještě když řeknu že ti skype nedám tak ti ho nedám a ještě je mi jedno jestli mě máš nebo nemáš rád..
Mě zase nezajímají lidi jako ty. (yyy)Hele kámo takoví hráči jako ty mě vůbec nezajímají , dík
Tím jsi narážel jako na mě?no kvoli tym bodom atď sa vedia pchať do riti všetci C-D PS:sory za nadavku ale musel som
da sa to aj tak povedaťTím jsi narážel jako na mě?
No tak promiň že jsem napsal co si myslím o členech z AT. :O :O :O Bože.. -..-da sa to aj tak povedať
Ale postupně se zhoršujeMáš pravdu na cm je skvělý A-T
jde s kopce, legendy co tu byly od začátku cm mizí :'(Ale postupně se zhoršuje
Co mám poslouchat? DrakStep?Diky moc Hlavne poslúchaj lebo ťa zjem DDDD