• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Za prvé, bych chtěl všem zúčastněným poděkovat za účast a za snahu, moc si toho vážím ale bohužel musí vyhrát pouze ten co na to má. Všechny mapy jsem osobně testoval, a prohlížel, koukal na to jak jste si poradili s designem a zda se vůbec na těch mapách dá hrát a jestli nejsou přeplácané nebo naopak totálně prázdné. Většině hráčům, nefungovalo zadané heslo nebo se naopak pokoušeli někteří nás oblbnout staženou mapou, ale zapomněli smazat "anglické cedulky", bohužel no.

Z 37 zúčastněných jsme vybrali 2, kteří se stanou Buildeři na CraftMania.cz.

Jsou jimi @HappyMouseCZ a @SpexikEx

Také vám ukážu co postavili, ale bohužel mi nejdou shadery aktuálně takže bez :p

HappyMouseCZ -
2015-09-16_19.57.26.png
2015-09-16_19.58.15.png
SpexikEx -
2015-09-16_19.59.46.png
2015-09-16_20.00.02.png

Oba vybraní, až budou mít čas ať mi napíšou. Díky :D

Komentáře

Status
Wow.. Popravdě jsem to nečekal :D Jsem rád ,že se vám to líbilo , a těm kdo nepodváděli a nepodařilo se to nezoufejte :) Budete mít další možnosti ukázat jak umíte stavět :) Gratuluji HappyMouseCZ k Builderovi :)

Taky se přidávám ke gratulantům. U Tygra jsem to věděl, Speximu se ta stavba taktéž povedla, takže doufám, že oba budete přínosem a nebudete se flákat (bear)

TEST

Žádný uživatel není online.
Status