• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

PVNST

Návštěvník
Podpora OSka :D No asi máš pěkně nabušenou sestavu že ? :D Když utáhneš tyto hry :D

W

WarcoldCZ

Návštěvník
@PVNST No mě vše šlape dobře, a zalagované něco? -> Ani bych neřekl.. Normálka.. ;) Jen mi připada že se dlouho dělá restart , ale co už ;) ..
Ale chybí jen spousta knihoven takže nefungují všechny hry.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Jojo na to sem zapomněl, dlouho se spouští a hlavně mě štve takovej ten tunel když zapneš pc jak musíš kliknout a až pak napsat heslo

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Já zmáčknu a za 2 vteřiny mám login, zadám heslo a tak +- 15 vteřin a mám všechno po startu načtený včetně antiviru, a dalších x sraček jako skype atd :D a to mám starý NTB 4 roky :D

xero2000

Aktivní člen
Startování mám taky rychle a jinak tak nějak všechno zatím běží plynule, jediný problém který jsem měl byl že nevyskočil start ale restart to vyřešil a znovu se to zatím neopakovalo :D Takže za mě palec na horu

HexO_O

Aktivní člen
Mám menší problém. Rezervovala jsem si upgrade 26.7 a ještě si ho nemůžu nainstalovat.. Neví někdo co s tím?

W

WarcoldCZ

Návštěvník
:D :D Hned první den jak to vyšlo tak už sem to stahoval :D :D Ale někteří jako sou @MrWakeCZ , @CheapTV Tak to mají dříve jelikož sou nějaký Insaid či co :D Vytvaří programy či čo to je :D Jak sem pochopil či věděl :D

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Však na web utekly všechny verze (prodejní 10240), a lidi to dali na torrenty okolo 20.7., tak jsme si to stáhli :D

HexO_O

Aktivní člen
Já torrenty moc nepoužívám, už jen proto že mě to jednou přesměrovalo na agor.io...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.