• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Ccete WIPE ?

• Ano

• Ne

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DanyGames2014

Aktivní člen
Ahoj dneska jsem chtěl začít s estavbou na buildevent nejdříve jsem si myslel že bude stačit 1 obyčejné plotme ale pak se ukázalo že moje plány jsou mnohem větší tak jsem heldal pltome ale nenašel uletěl jsem 10 tisiíc blocku ale nidke nebyli 4 plotme u sebe fut jen samí unknown atd. CHtěl ybch se zeptat zda opravdu neproběhne wipe protože tohle už je šílené stejně jsou všude jen rozgriefované báráky, prázdné plotme atd. Myslím že by to jen prospělo a potom by se na požádáni imporotvali plotme

Puntys

Veteran | President
Takhle by se to muselo dělat do nekonečna, oni si s takovými plotme nedají říct, budou takto zabrané stále, po wipu to bude hned za několik měsíců. A né-li dříve.
Proto by se dělali nějaké plánované wipy ;) Třeba 1x za 2 měsíce.

EnchantedMikie

Aktivní člen
Osobne mi to tiež vadí, ale čo narobíme decká si povedať nedajú ajtak by grieferi boli stále a stále takisto ked majú medzi sebou spor tým myslím že boli naj kamoši potom sa pohádali a zabudli si dať preč oprávnenie na plotme griefli si to navzájom ... ale ved stýmto sa nič robiť nedá ale súhlasím v wipom.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.