• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
A fakt už mě váš AT začíná sr*t. Neustále řešíte jen co chcete. Helpeři tu dřou otrockou práci a admini? Většina jen hraje minihry když vůbec, a banuje jen když je to jasné a na 1 screen. Víc, to je moc práce. Měli by jste se nad sebou zamyslet. A také by jste neměli přijímat každého dementa co umí psát žádosti.
A všechny na koho si vzpomenu označím, jinak by jste si to ani nepřečetli. Tak mi tu nebrečte.

@Filip6_CZ
@PVNST
@Keyio
@Flafy_LP
@iTz_Jarko
@MrWakeCZ
@Trewish
@MrZaky

P

PVNST

Návštěvník
A fakt už mě váš AT začíná sr*t. Neustále řešíte jen co chcete. Helpeři tu dřou otrockou práci a admini? Většina jen hraje minihry když vůbec, a banuje jen když je to jasné a na 1 screen. Víc, to je moc práce. Měli by jste se nad sebou zamyslet. A také by jste neměli přijímat každého dementa co umí psát žádosti.
A všechny na koho si vzpomenu označím, jinak by jste si to ani nepřečetli. Tak mi tu nebrečte.

@Filip6_CZ
@PVNST
@Keyio
@Flafy_LP
@iTz_Jarko
@MrWakeCZ
@Trewish
@MrZaky
Opak je pravdou, naopak se mi zdá, že admini zde toho dělají mnohokrát více, než helpeři, kteří si hrají, ale nedělají to všichni a nemůžeme to říci takhle obecně. Jinak, ty ve hře nevidíš bany, kdybys viděl jak to tam lítá, jednal by jsi jinak. Dále i admini či helpeři jsou jen lidé, co z vlastní vůle obětovávají čas na tento projekt a nic za to nedostáváme. Je to jen z naší vlastní vůle.

Mně samotnému se blíží maturita a uznávám, že nemám takovou luxusní aktivitu jako dříve, ale i přesto se snažím být na serveru jak jen mohu a pomáhám dosti lidem. Jinak nahlašování je dobrá věc, a je fajn, že to děláte.

Pokud se ti zdá má aktivita nedostačujicí, napiš. ;)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง

@Filip6_CZ
@PVNST
@Keyio
@Flafy_LP
@iTz_Jarko
@MrWakeCZ
@Trewish
@MrZaky
Takže podle tebe řešíme hovno? Proto denně zabanujeme cca 40 cheaterů. V chatu každou chvilku lítá ban, ale admini nic nedělají. Helpeři tu dřou otrockou práci? Nikdo je k tomu nenutí.. dělají to dobrovolně. Už několikrát jsem psal, že u toho nebudu sedět od odpoledne do večera.. na to fakt nemám.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Zrovna o tebe nejde, tebe sleduji, a chápu že máš maturitu.
Jde mi o princip. Ve hře se možná banuje, ale co je na foru, a není to jasný důkaz o FH/SH tak se do toho většinou nikomu z adminů nechce.
A k tomu že to je dobrovolné, to chápu, ale přeci jen je to zodpovědnost a ,,Je to dobrovolné" mi přijde jako nedostačující výmluva.
Vybrali jste si to. Můžete odstoupit.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Takže podle tebe řešíme hovno? Proto denně zabanujeme cca 40 cheaterů. V chatu každou chvilku lítá ban, ale admini nic nedělají. Helpeři tu dřou otrockou práci? Nikdo je k tomu nenutí.. dělají to dobrovolně. Už několikrát jsem psal, že u toho nebudu sedět od odpoledne do večera.. na to fakt nemám.
Lítají bany, ale většinou za věci typu KA/FH/SH/kazení hry které jsou otázka minuty a ještě aby vám to někdo pod nos nastrkal.

FilipVI

Moderátor webu
Pobanováno.

Helpeři tu dřou otrockou práci a admini? Většina jen hraje minihry
Aha. Takže věnování mého volného času tomuto projektu bylo asi na nic.
Jinak shady kdyby si to měl dávat na forum, tak jinam prosím.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Filipe, zrovna ty tu nedělej uraženého.. Ty řešíš něco..Forum, ale dost adminů fakt jen to jak jsem psal.
Za chvíli jsem z5.
A chápu že jsem si ted proti sebe poštval celý AT, ale už by fakt měl někdo něco dělat.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Filipe, zrovna ty tu nedělej uraženého.. Ty řešíš něco..Forum, ale dost adminů fakt jen to jak jsem psal.
Za chvíli jsem z5.
A chápu že jsem si ted proti sebe poštval celý AT, ale už by fakt měl někdo něco dělat.
Kolikrát ti nevyšel vstup do AT?.. S každým nejsi spokojen.. To může mít jen 2 důvody.. Buďto abnormální retardaci a ochrnutí 99% mozku nebo neúspěšné nábory..
Přestaň se (s prominutím) srát do AT.. Nevíš jak to chodí.. Nevíš kdo, kdy a jak dostává tresty..
Většinou se ti nahlášení protřídí přes noc když už je takřka nereálně, že přijde další stížnost, aby se to pobralo najednou..
Prostě mě jen zajíma.. O CO TI SAKRA POŘÁD JDE?!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.