• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRitchi

Člen
Ahoj.
Než se dostanu k tématu tohoto příspěvku, rád bych se osobně omluvil každému, kdo byl svědkem mých blbostí, byl jsem prostě na palici a neuměl se chovat. Odpouštět mi nemusíte.

Ale k tématu příspěvku: Začínám se učit GFX (Graphics), v podstatě profilovky, nebo bannery, je to skoro všude na webu.
Žádám vás tedy, abyste mi pomohli, a to tak, že byste mi dávali... challenge.
Snadný jak facka, prostě mi napište na Discordu: MrRitchi#7063 (můžete i tady, ale Discord by byl lepší), co chcete, abych vám udělal.
Prosím berte také na vědomí že teprve začínám a nic těžkého nezvládnu... :emoji_cry:

To je asi tak vše, pokud máte nějáké otázky nebo mi chcete něco osobně oznámit (třeba hejt), tak to beru taky.
:emoji_wave:

Emememc

gamer
Ahoj.
Než se dostanu k tématu tohoto příspěvku, rád bych se osobně omluvil každému, kdo byl svědkem mých blbostí, byl jsem prostě na palici a neuměl se chovat. Odpouštět mi nemusíte.

Ale k tématu příspěvku: Začínám se učit GFX (Graphics), v podstatě profilovky, nebo bannery, je to skoro všude na webu.
Žádám vás tedy, abyste mi pomohli, a to tak, že byste mi dávali... challenge.
Snadný jak facka, prostě mi napište na Discordu: MrRitchi#7063 (můžete i tady, ale Discord by byl lepší), co chcete, abych vám udělal.
Prosím berte také na vědomí že teprve začínám a nic těžkého nezvládnu... :emoji_cry:

To je asi tak vše, pokud máte nějáké otázky nebo mi chcete něco osobně oznámit (třeba hejt), tak to beru taky.
:emoji_wave:
Tak mi můžeš zkusit udělat profilovku, prosím. Jméno v minecraftu: Emememc.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.