• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Dobrý den.Chtěl bych požádát o zrušení ip banu.Nevhodné jméno jsem si dal pouze pro zábavu,a nechtěl jsem tím nikoho pohoršovat.A obcházení banu jsem provedl protože,mě to na vašem serveru velmi baví.A nechtěl jsem čekat až mi ban skončí.A za všechny tyto přečiny se vám velice omlouvám.A doufám že se tento případ vyřeží.Ještě jednou děkuji.

NikyKraky

Nový člen
Ahoj, dnes 25.4.2021 jsem na Vašem serveru Craftmania.cz dostal ban za X-ray. Poprosil bych o un-ban. X-ray bych smazal a nepoužíval bych ho. Prosím o unban.
Děkuji
Herní nick: NikyKraky

Ahoj, dnes 25.4.2021 jsem na Vašem serveru Craftmania.cz dostal ban za X-ray. Poprosil bych o un-ban. X-ray bych smazal a nepoužíval bych ho. Prosím o unban.
Děkuji
hele čéče napiš si na discord, tady už nikdo nechodí a zapomene se to nebo budeš čekat do vánoc

XANTARES

Člen
Děkuji
Ahoj, dostaneš unban hned co X-Ray smažeš. Pokud si jej ale znova stáhneš, dostaneš IP ban bez možnosti unbanu a ten se nedá obejít ani když si koupíš nový PC, tak nad tím popřemýšlej.
Přeji hezký den - ADMIN XANTARES