• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lopo1

baf:D
Pro vás adminy ja vím že máte vanish, ale přeci jenom hráči jsou všude když někdo napíše: all tpa mam tu dia zadarmo tak když se portnu já tak je daleko větší šance že ho natočím než když bude v tabu (vím že vanish odstanuje z tabu) nějaký admin. Za dnešek zatím píšu 2 stížnosti na podvodníky s tpa. A ještě jedna věc komunita hráčů je větší a aktivnější než AT dohramady.

Pro vás adminy ja vím že máte vanish, ale přeci jenom hráči jsou všude když někdo napíše: all tpa mam tu dia zadarmo tak když se portnu já tak je daleko větší šance že ho natočím než když bude v tabu (vím že vanish odstanuje z tabu) nějaký admin. Za dnešek zatím píšu 2 stížnosti na podvodníky s tpa. A ještě jedna věc komunita hráčů je větší a aktivnější než AT dohramady.
jde spíš o to, že ty stížnosti bys napsal stejně jako ostatní i bez toho být v tomhle nocheatingteamu

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Ano. Komunita hráčů je aktivnější a větší než AT dohromady. Taky kdyby byl v AT každý, tak to dvakrát dobře nedopadne.
Přeci jen né každý je cheater a věř mi, že si je pochytáme sami. Od toho tu jsme.. vy jste tu od toho aby jste si užívali požitek ze hry, kterou CM nabízí a na nás je postarat se o aše pohodlí. Jsme rádi, když nám prohřešek nahlásíte, protože oči nemáme všude, ale vytvářet na to speciální skupinu? Hloupost.. každý si může nahlásit co chce a nemusí proto někam patřit, ani nic dodržovat.

lopo1

No výš, #NCT tu byl měl jsem ho s hráčem caktusak, ale ten bohužel odešel.Tak #NCT obnovuji a když se podíváte na záměr z pozitivní strany tak tam něco najdete.

_AnNie

Dark Queen of the Sith
No výš, #NCT tu byl měl jsem ho s hráčem caktusak, ale ten bohužel odešel.Tak #NCT obnovuji a když se podíváte na záměr z pozitivní strany tak tam něco najdete.
Nicméně to nemění fakt, že na nahlášení prohřešků nemusíš kamkoliv patřit či cokoliv dodržovat.

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Mě to připadá zbytečné...AT je tu od toho aby ty hajzlíky chytali...my můžeme dodat důkazy že hráč používá svinstvo :DD

Itz_BenyTV

Aktivní člen
Proč mi dáváš scela bezdůvodně face palmy? Kdyby něco, ten můj měl alespon nějáký důvod protože lopo1 nedělá gramatické chyby.. Možná jen chyby v diakritice
:D, kdyby jsi aspoň věděl o co jde, došel jsem za ním na server a jeho gramatika byla jako ve třetí třídě.

lopo1

Dobře, ale co když nastane situace, že nějaký hráč neví nebo neumí napsat stížnost nebo mu chybí důkazy. Stejně tak mi jednou pomohl caktusak sehnat důkazy a to vedlo k založení #NCT.

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Dobře, ale co když nastane situace, že nějaký hráč neví nebo neumí napsat stížnost nebo mu chybí důkazy. Stejně tak mi jednou pomohl caktusak sehnat důkazy a to vedlo k založení #NCT.
Když to neví, tak se buď poradí s kýmkoliv a nemusí to být jen někdo z této skupiny, může také kontaktovat admina v přátelých, na skypu, na webu, nebo to může nechat být a stejně dřív nebo později na něj dojde. Není k tomu třeba nějaká skupina.

_AnNie

Dark Queen of the Sith
A co ty důkazy a navíc #NCT je to pouze hlavní záměr #NCT vedlější záměry říkat nebudu.
Když kontaktuješ admina na skypu nebo v přátelých atd. tak ten admin to půjde prověřit i bez důkazů jakmile bude mít čas.

Shirro_0

blink
Jako tahle skupina je podle mě totálně na nic, jak už psalo víc lidí. K tomu abych psala stížnosti potřebuji asistenci nějaké skupiny ? Ne, díky (stydimse). To je nějaká skupina, která zbaví server všech cheaterů... Nemožné :D Podle mě si prostě chcete připadat jako skupina, kterou bude každý volat na pomoc ( ,,Ten je cheater... na to musíme zavolat #NCT !! " ). Pochybuji, od toho tu jsou admini, nepotřebujou brigádníky :D . Hráči ať si pro pomoc chodí za členy A-Teamu.
A nezapomeňte mě teď ohodnotit ,,FacePalm" hodnocením :D
Papa

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Ako vidím počet facepalmov, tak svoju prihlášku ruším :) Admini sú všade, tak Nejaký ,,tím,, netreba. (stydimse) Radšej chytám hackerov sama :) Nechcem písať nejakú ,,Essei,,. A Facepalmujte ma ak chcete :D

lopo1

Takže pokud si někdo přečetl moje příspěvky ví, že toto je pouze hlavní záměr #NCT, ale jsou i vedlejší záměry které psát nebudu.Ono se taky mohlo jednat o skupinu která by hrála spolu atd....

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.