Itz_BenyTV
Aktivní člen
Hyper cam na to se nedá ani koukat OBS je 100x lepší.
Aj OBS Použijem len si ho musím nejako nastaviťHyper cam na to se nedá ani koukat OBS je 100x lepší.
Proč mi dáváš scela bezdůvodně face palmy? Kdyby něco, ten můj měl alespon nějáký důvod protože lopo1 nedělá gramatické chyby.. Možná jen chyby v diakriticeHyper cam na to se nedá ani koukat OBS je 100x lepší.
jde spíš o to, že ty stížnosti bys napsal stejně jako ostatní i bez toho být v tomhle nocheatingteamuPro vás adminy ja vím že máte vanish, ale přeci jenom hráči jsou všude když někdo napíše: all tpa mam tu dia zadarmo tak když se portnu já tak je daleko větší šance že ho natočím než když bude v tabu (vím že vanish odstanuje z tabu) nějaký admin. Za dnešek zatím píšu 2 stížnosti na podvodníky s tpa. A ještě jedna věc komunita hráčů je větší a aktivnější než AT dohramady.
Nicméně to nemění fakt, že na nahlášení prohřešků nemusíš kamkoliv patřit či cokoliv dodržovat.No výš, #NCT tu byl měl jsem ho s hráčem caktusak, ale ten bohužel odešel.Tak #NCT obnovuji a když se podíváte na záměr z pozitivní strany tak tam něco najdete.
, kdyby jsi aspoň věděl o co jde, došel jsem za ním na server a jeho gramatika byla jako ve třetí třídě.Proč mi dáváš scela bezdůvodně face palmy? Kdyby něco, ten můj měl alespon nějáký důvod protože lopo1 nedělá gramatické chyby.. Možná jen chyby v diakritice
Když to neví, tak se buď poradí s kýmkoliv a nemusí to být jen někdo z této skupiny, může také kontaktovat admina v přátelých, na skypu, na webu, nebo to může nechat být a stejně dřív nebo později na něj dojde. Není k tomu třeba nějaká skupina.Dobře, ale co když nastane situace, že nějaký hráč neví nebo neumí napsat stížnost nebo mu chybí důkazy. Stejně tak mi jednou pomohl caktusak sehnat důkazy a to vedlo k založení #NCT.
Když kontaktuješ admina na skypu nebo v přátelých atd. tak ten admin to půjde prověřit i bez důkazů jakmile bude mít čas.A co ty důkazy a navíc #NCT je to pouze hlavní záměr #NCT vedlější záměry říkat nebudu.
Hej, hej, pando, hej. Dáš mi bambus ?To radšej budem hrať sama
Jop Bambus je drogaHej, hej, pando, hej. Dáš mi bambus ?