• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
dotazn.png

Zdravím vás opět po roce!

Jelikož všichni vidíme, jak Craftmanie zažívá těžké časy, tak jsem zde, abych zjistil, proč tomu tak přesně je.
Jak jinak to zjistit, než pořádným dotazníkem, díky kterému nejlépe prozkoumáme, co je podle vás je třeba zlepšit, kde máme mezery a dalších spoustu užitečných informací.

Samozřejmě to nebude jen tak za nic. Dostanete pěkně odměnu:
  • 3x Epic Crate
  • 300 CraftCoinů
Odměnu obdrží každý, který pečlivě vyplní dotazník. Všechny budu prohlížet a až na základě toho, zda jste tam nevyplňovali naschvál blbosti, aby jste jen dostali odměnu, zhodnotím, zda si odměnu zasloužíte.
Pokud ale budete odpovídat pravdivě a nebudete psát kraviny, tak odměna je jistá.

Odměny obdržíte jednoduše. Poté, co zde bude vyhodnocení dotazníku, tak na serveru (Survivalu, Skyblocku) si pomocí příkazu /vyzvednout, vyzvednete svou odměnu.

Odkaz na dotazník naleznete zde

Všem vám předem děkuji za vyplnění!
Dotazník bude otevřen až do 31.5.2018 a poté bude probíhat vyhodnocování. Přesně vám teď neřeknu, jak dlouho to bude trvat, to záleží na počtu odpovědí a na vaší kreativitě u otevřených otázek.
Po vyhodnocení vám zde udělám přehled odpovědí dotazníku a jaké to bude mít následky v budoucnosti serveru.

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
mohlo by se dát něco vynechat ,na to že tu hraju hoodně dlouho prostě všechny neznám, každej admin hraje někde jinde víc a někde ho nepotkám takže co tam mám vyplnit když jsem ho na serveru ani neviděl ještě, i přesto že jsme tam často

Naposledny upraveno:
mohlo by se dát něco vynechat ,na to že tu hraju hoodně dlouho prostě všechny neznám, každej admin hraje někde jinde víc a někde ho nepotkám takže co tam mám vyplnit když jsem ho na serveru ani neviděl ještě, i přesto že jsme tam často
Já dávám 3, když nevím. XD

Změnil jsem to teda :D

Vypol som to pri 28. otázke.. Nemal som nato nervy.. :emoji_smiley:
Chápu to. Proto je za to alespoň nějaká odměna. Většinou ale otevřené otázky jsou nepovinné.

U 39. bych zaškrrrrtl vše ale jde jen jedno :emoji_slight_frown:

//jak mám hodnotit spawn pro vanillu když nehraju vanillu?

Bohužel některé členy neznáš, a na spoustu otázek si nejsi jistý odpovědět, nebo bys přidal vlastní možnost, tak to odhadneš by oko :emoji_grinning:

Dotazník jsem nahodil jiný, přímo od Googlu, už tam jde zvolit "Nemohu posoudit". Kdo už hlasoval předtím, může znovu do tohoto, jak bude chtít. Samozřejmě pro získání odměny stačí, že má vyplněný původní.

V tomto dotazníku by už ale mělo být vše ok, kdyžtak mi hned napište a omlouvám se za problémy.

TEST

Žádný uživatel není online.
Status