Myslím, že se taková nabídka nedá odmítnoutJen jedna technická... Zeptal se někdo Branceska jestli chce být admin?
Dá a velmi jednoduše. Řekneš neMyslím, že se taková nabídka nedá odmítnout![]()
rovnou vsechny ne?Určitě!A ne jen Brancesko, ale i Radiko a iTz_Toky
![]()
RektDá a velmi jednoduše. Řekneš ne
POdle mě povíšiť Branceska fajn pomáha až naten čas každý nemá čas furt ale i keď je tu 1hod vie veľmy pomocť a zaslúži si to
Nehovorím že si to Radiko a taký nezaslúžia ale brancesko je jeden zmála![]()
Takže bolo by nejlépe keby sa aj on vijadril či by to chcel atd.. a wake rozhodol
Yay
Takže.. ano, pýtal som sa ho asi 20x.. a 20x mi povedal: dozvieš sa..Jen jedna technická... Zeptal se někdo Branceska jestli chce být admin?
Trewish má pravdu..Co když nechce být ?Jen jedna technická... Zeptal se někdo Branceska jestli chce být admin?
moja odpoveď je hore..Trewish má pravdu..Co když nechce být ?Přece jenom je to velká starost
![]()
Já vím ale i takmoja odpoveď je hore..![]()
Ach bože.... Tak ať se ho někdo zeptá, jestli chce být povýšen. Je to na něm. BTW zase příspěvek o ničem, kdy říkáš, že někdo má pravdu.Trewish má pravdu..Co když nechce být ?Přece jenom je to velká starost
![]()
._.Ach bože.... Tak ať se ho někdo zeptá, jestli chce být povýšen. Je to na něm. BTW zase příspěvek o ničem, kdy říkáš, že někdo má pravdu.
už som sa ho pýtal ._.: odpoveď: UvidíšAch bože.... Tak ať se ho někdo zeptá, jestli chce být povýšen. Je to na něm. BTW zase příspěvek o ničem, kdy říkáš, že někdo má pravdu.