Krásné to máš.
asi preto lebo tie so shadermi niesú jeho stavby XdMohu se zeptat proč máš na nějakém obrázky texture pack FaithFul a někde máš default ? :emoji_smiley: Navíc proč někde jsou Shadery a někde ne ?
hahaha kysni seMístama to hezký máš, ale většina je taková suchá a bez života.. Nic originálního :emoji_smirk:
Tak můžeš no, mě to nedělá problém . Za svími stavbami stojím.Chlapče nemá to cenu, beztak by museli zkusit jak doopravdy stavíš :emoji_wink:
Je tam akorát.Tam bude hodně málo místa na pvp.
Povídejlol mám pocit že jsem to už někde viděl :]
Umm, musí to posoudit hráči, tobě přijde všechno all right, ale někdo jiný to vidí jinak Prostě musíš mít vždy perfect mapu..Je tam akorát.
psal jsem že mám pocit že jsem to někde vidělPovídej :emoji_slight_smile:
kde pak si to viděl ?
Chtěl bych vidět, kde najde fotky interiéruMůžeš nám poslat ještě více foto, detaili, interiér ? :emoji_speak_no_evil:
1)nechápu jak můžeš tvrdit že stahuji mapy, z web stránek, buď nemůžeš ustát že jsem se dostal na Builder, a nebo mi závidíš mapy. Mapy jsem zasílám na fóra abych se mohl zlepšit ve stavění, jak to dělají všichni. Samozřejmě si mě Wake vyzkoušel, nemůže mi jen tak dát Buildera, tak to opravdu nechodí..Taky zkusím.. Stáhnu fotky BedWars map .. dají mi Buildera pak mi ho odstraní :emoji_smiley: