• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Hromada lidí mě ani nezná :emoji_smiley:
Takže, je to opravdu jednoduché aby to pochopil a tvůj mozeček. Já dal povolení panu MatikoZz na server z toho důvodu, že již Builder byl, a vím jak staví, postavil jsem s ním mapu, wake ví že tam je.. takže se nemusíš bát že je tam nelegálně.

Walder_

Velmi známý člen
*Facepalm* to ještě existuje ? Na co ho dávat když je to pravda.. Teď prostě žádný Builder není, tak proč by tam mohl být ?

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
*Facepalm* to ještě existuje ? Na co ho dávat když je to pravda.. Teď prostě žádný Builder není, tak proč by tam mohl být ?
Co takhle přestat srát se do věcí, do kterých ti nic není? I kdyby tam byli všichni hráči kromě tebe, tak s tím zmůžeš velký hovno, takže se zbytečně nenamáhej. :)))

Zubek

Zubík :3
@Zakyy_ tolik hráčů jako já není tolik :emoji_astonished:.. Bych chtěl vědět, kolik takových staví můj styl
Takže, hned jak dojdu dom, jdu na crea 2 se podívat pane @Walder_ a hned vám řeknu, jak stavíte a jestli vůbec máte alespoň kouskem malíčku na buildera. Toto téma zamykám aby zde nevznikly nějaké zbytečnosti.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.