• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdravim, dnes po tom co spadla vanillka na kratkou chvili jsem se potom pripojil a videl jsem takhle. No proste neco jako kdybych mel X-Ray hack. Pak jsem to napsal do chatu a nejmenovany hrac mi zacal vyhrozovat banem, pry ze mam X-Ray. Zde scren:
http://prnt.sc/aghytk

P

PVNST

Návštěvník
O Cheaty se nejdná, X ray to také není. Příště to nepiš do chatu ať máš od hráčů klid a máš to ;)

Tohle je v samotném MC, metody jak tohoto dosáhnout ti zde rozepisovat nebudu. Věřím, že poté co jsi se pohnul o pár kostek, jsi viděl již normálně.

,PVNST

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
O Cheaty se nejdná, X ray to také není. Příště to nepiš do chatu ať máš od hráčů klid a máš to ;)

Tohle je v samotném MC, metody jak tohoto dosáhnout ti zde rozepisovat nebudu. Věřím, že poté co jsi se pohnul o pár kostek, jsi viděl již normálně.

,PVNST
Ahoj, po Te co se to stalo a dal jsem to sem (na forum) jsem se pokusil znicit jeden block. Ten jsem samozrejmne nevidel, spise jsem ho videl jako barrieru. Ale kdyz jsem to znicil, cast te mapy jsem videl normalne. Takze asi prosim o LOCK

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.