• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

TechLili

Nový člen
No asi před rokem (možná i dřív) jsem si koupila VIP+ na vždy do Creativu, ale teď už ho nemám... Taky už nemám potvrzovací SMS, bylo to dávno. Co mám dělat?
EDIT: Můj starý nick byl Expiq

Deadboy_38

Aktivní člen
A Citace majitele:
"VIP se vracelo do 1.1.2019, vracelo se to půl roku tedy od 1.7.2018 do 1.1.2019. Což je dostatečná doba na to, aby i hráči, kteří zde aspoň trochu hráli získali zpět VIP. Hráči, kteří sem zkáknou VIP 1x za rok a zjistí že nemají VIP, které je ještě xyz let starý... nevím zda by měli mít VIP. Hodnotu toho VIP to už dávno ztratilo, jelikož je už nyhí 5 let starý. Takže ne.. takový jsou a budou podmínky."

TechLili

Nový člen
A Citace majitele:
"VIP se vracelo do 1.1.2019, vracelo se to půl roku tedy od 1.7.2018 do 1.1.2019. Což je dostatečná doba na to, aby i hráči, kteří zde aspoň trochu hráli získali zpět VIP. Hráči, kteří sem zkáknou VIP 1x za rok a zjistí že nemají VIP, které je ještě xyz let starý... nevím zda by měli mít VIP. Hodnotu toho VIP to už dávno ztratilo, jelikož je už nyhí 5 let starý. Takže ne.. takový jsou a budou podmínky."
jenže já už o to vip žádala v roce 2018, prej mi ho dají tak jsem měla klidnou duši ale vidím, že se na mě vykašlali xD
EDIT: a nemůžu za to, že se mi počítač furt rozbíjel

Deadboy_38

Aktivní člen
Tak tu předlož nějaký důkaz jak si o něho žádala ne? Aspoň to bude rychlejší a AT to nebude muset hledat :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Pokuď jsi si někde žádala, tak to na učtu někde budeš mít jako nedávný, pokuď teda nejsi aktivní a nepostuješ tu 900 věcí denně. Takže to najdi a jestli to je zpráva tak znova do ní něco napiš, a ona se někomu objeví nebo hoď sem screen. :)