• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
  1. JacobVeres

Včera, dnes a zítra...

Najlepšie roky boli 2015-2016. Moc veľa hráčov hralo prevažne Skywars a Bedwars. Odkedy prišla aktualizácia na Skywars 2.0 tak hráčov pomaly ubúdalo, následne prišla osudová verzia Minecraftu, ktorá zmenila PVP techniku, ktorá nie je úplne hodná na súboje v PVP. Hráčov to prestávalo postupne...
  2. JacobVeres

Ok, díky

Ok, díky
  3. JacobVeres

Žiješ ešte zabiják ? :D

Žiješ ešte zabiják ? :D
  4. JacobVeres

Pekne sa to tu zmenilo, hlavne at-team. Ja by cca 4 roky dozadu nepovedal, že má virtuálna...

Pekne sa to tu zmenilo, hlavne at-team. Ja by cca 4 roky dozadu nepovedal, že má virtuálna realita prestane baviť. Ľudia starnú, menia sa názory, mení sa život.
  5. JacobVeres

BedWars Porušení pravidel

Ahojte,
  6. JacobVeres

Lobby Urážky na môj nick

CC.
  7. JacobVeres

Skyblock Nadávanie č2

CC všetci. Screen priložený @Tolkyyy
  8. JacobVeres

Skyblock Nadávanie

CC Administrátori :D Screen priložený :D
  9. JacobVeres

BedWars Nadávanie na server

CC hráči/Administrátori . Priniesol som nemilé nadávanie na server screen dole nick:kolpion
  10. JacobVeres

BedWars Podkopávanie

CC hráči/hráčky :D Priniesol som 2 screeny ako môj týmový hráč podkopáva mňa a ostatných kolegov :D Screeny dole
  11. JacobVeres

Skyblock Nadávky epizóda-3

CC po 3 x :D Viem len 1 nadávka ale cancer_af je nevychovaný frajer :)
  12. JacobVeres

Skyblock Nadávky epizóda-2

CC
  13. JacobVeres

Skyblock Nadávky epizóda-1

CC admin team a hráči :D Chcem nahlásiť nadávky na skyblocku ako aj v lobby :D screeny priložené :D
  14. JacobVeres

BedWars Radenie na bw ak sa to trestá ešte :D

CC všetci :emoji_smiley: Neviem čo mam napisať asi len to že DoctaLimani radila alebo radil :emoji_smiley: A neviem či sa to trestá alebo nie :emoji_smiley: @standiczech a @Peliik je to pravda ?:emoji_smiley: Tu je radenie :emoji_smiley:
  15. JacobVeres

Survival Hacker

Čus všetci administrátory a hráči :D Priniesol som vam hackera priamo zo survivalu :D Tu sú screeny nick:AdamHL.