MrWakeCZ
Reakční skóre
10,130

Příspěvky Poslední aktivita Příspěvky Informace

• Y
    wake pot na prison neco ti ukažu :D
    Y
    YouAreDEAD
    :D
    Y
    další helper a já nemužu myslím že toho vý daleko víc o serveru a nemužu to staff app vyplnit znova ? :D
    MrRiox
    MrRiox
    Ešte kolko krát mu to napíšeš ? :D Keď tu staff app bude, napíš tam prihlášku, ja napíšem tiež, chcem pomôcť serveru, a ty asi tiež, proste musíme čakat a nehnevať wakea :D
    Ten server se strašně seká :(((((( můžeš to spravit Wejku ???
    Ayweed300x
    Ayweed300x
    Wake má tolik věcí na práci, ale brzo to bude opravené, neboj ;).
    Wake kukni sa pls na tooby , twl mali sme obaja na bw luk a on ma dával kľudne cez bloky twl -_- pls ban abo kukni naňho :) Každý tam po ňom pindal nech vypni ......... takže pls kukni sa OK ??
    TWL BAn Pupik_CZ tí VIP si myslia že si môžu dovolovať -_- POdpáľa vlastných hráčou !!! Ban twl -_- K**** sk**** Ban !!
    MasterTarik
    MasterTarik
    uz sem videla blbecka
    ako mi sme barikadovali na BW postel normal
    a ted pride se svim kropacem znici most znici opevneni
    a znici vsetko ! :d
    Ahoj! Mám dvě otázky
    1. Když si chci na Prisonu dát Haste 8 tak to nejde, přitom má někdo Haste 10... Tak co s tím je?
    2. Když jsem si stahoval optifine, že si ho dám do minecraftu tak nešel otevřít. Místo toho se mi to otevíralo v nějakém jiném souboru .jar a ukazovala se mi tam nějaká konzole. Už jsem se ptal adminů a helperů jenže nikdo neví. Nevíš, co musím napravit aby se mi to otevíralo v dobrém programu?
    UbyGamer
    UbyGamer
    1. Aha, tak to mě mrzí :/...
    2. No, dobře tedy :D ale i tak díky:D
    Y
    já chci byt taky helper udělam cokoli pls :D aspoň mě vyzkoušej jako helper prosím :D
    Y
    wejku mě ti ET na prisonu vystačili jen na 8 fortune 5 jump 1 haste a ja ho měl na max :D
    prepáč že ťa otravujem ale neprišlo mi vip na skywars sms som poslal 24.8.2015 o 20:56 prosím daj mi to vip :D
    • Like
    Reactions: MrMikeCZE
    M
    MrProchyCZ
    Gratuluji k případným ůspěchům ve hře ;)
  • Načítání...
  • Načítání...
  • Načítání...