Ahoj , jelikož bude wipe, není nějaká možnost že by jsi tu starou mapu někam dal? hrálbych ji v singleplayer nechci aby se to jen smazalo tak kdyby byla nějaká možnost jak by se to dalo získat budu rád. Předem děkuji za odpověď
Ahoj wake, nedalo by sa dať tomu smíškovi teleportovi nejaký mute alebo čo na fóru ? Prepáč ale označuje nezmyselné veci ako Nesouhlasím a má blbé hlášky
prosim žádam o unban mam duvod cheaty prosim ja uz nebudu hackovat zrovna jsem si koupil vip na anny prosim odbanujte mne uz jsem si odstranil hacky a uz nebudu hackovat A jmenuji se na minecraftu Martin642
MrWakeCZ dneska jsem si koupil GVIP za 200 kč ale potom za jednu kravinu přišel admin martin a zníčil my truhly a zpalil a tak nemám nic takže děkuju celýmu serveru že jsem zaplatil 200 kč za GVIP a hned to za 45 min ztratím protože admin mi to zpálí a ještě říkal kraviny takže děkuju celýmu serveru
Ahoj MrWakeCZ .... mohol by si dat ban kostej .... za to ze ma zabill a ja som si myslej ze je kamos ... a ked chces mozes sa spatat aj Petermana na serveri ze ma zabil ..... lebo mi nicil veci pred barakom .... no lepsie povedane zaminu ... ktoru som mal pekne zarovnanu ... Prosim ...
Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají personalizovat obsah, udržovat přihlášené uživatele, chránit a zlepšovat naše služby.
Procházením stránky souhlasite s využíváním "cookies".