jakemay
Velmi známý člen
o (poop) ?Příspěvěk zas o...
o (poop) ?Příspěvěk zas o...
Tvůj brácha tě setřel (nokappa)Viz ze velky kamaradstvi se rika i laska :??
Ne nebyla afk jeste sama vydela tu fotkuTvůj brácha tě setřel (nokappa)
BTW.. To ses s ní fotil, když byla AFK, ne?
Můj názor a zároveň odpověď:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak ona se s tebou dokonce vyfotila :O VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR (kiss)(kiss)(kiss)(kiss)(kiss)(kiss)Ne nebyla afk jeste sama vydela tu fotku
Tak když se jedná o lásku tak gramatika fičí voknem někam na Cejl (cigánská ulice v Brně)Tak hlavně že ju vYdela
Jo sli jsme na bw jenomze tam byl survival tak jsme tam delali crafting table atd.. Pak sme se vyfotili a chteli jsme tam chteli dat cedulu Elitekits <3 ItsPinguu a myslim ze kdybych ji fotil kdyz byla afk tak bych asi nedaval na forko kde by si to mihla precist (Nejprve myslet a pak napsat)Tak ona se s tebou dokonce vyfotila :O VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR (kiss)(kiss)(kiss)(kiss)(kiss)(kiss)
Tak když se jedná o lásku tak gramatika fičí voknem někam na Cejl (cigánská ulice v Brně)
Ale takhle můžou lidi dávat smajlíky a trošku se rozepsat jako já (panda)jo a stejně mislým že je to zbitečný příspěvek když to může napsat na status
Dokonce crafťák, jo? (inlove)Jo sli jsme na bw jenomze tam byl survival tak jsme tam delali crafting table atd.. Pak sme se vyfotili a chteli jsme tam chteli dat cedulu Elitekits <3 ItsPinguu a myslim ze kdybych ji fotil kdyz byla afk tak bych asi nedaval na forko kde by si to mihla precist (Nejprve myslet a pak napsat)
Jo no je to na off-topicAle takhle můžou lidi dávat smajlíky a trošku se rozepsat jako já (panda)
Taky pecDokonce crafťák, jo? (inlove)
Tak to jsi frajer (cool)(like)(like)(like)Taky pec
Ještě truhlu a jdu brečetTak to jsi frajer (cool)(like)(like)(like)
Ale to co sem tam chtel tak to tam nebilo (kdo to uhodne)Taky pec
Automatickou vypejkárnuAle to co sem tam chtel tak to tam nebilo (kdo to uhodne)
Ja to azy neuhotnu jynak ty přeju vstah (kappa)Ale to co sem tam chtel tak to tam nebilo (kdo to uhodne)
Kámo Sad Story Moc tě lituju (cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)Hadanka byla 2 postele vedle sebe
Aha to jsem nevěďel (poop) (finger) (mad)(devil)(dislike)(argh)(punch)Ale takhle můžou lidi dávat smajlíky a trošku se rozepsat jako já (panda)
Ze jo,budu ji muset premluvit aby sla se mnou na skyblock tam neco malo mam pripravenoKámo Sad Story Moc tě lituju (cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)