EliteKits
EliteKits-DelfínCZ
Aspon se vic lidi potka na jednom forku?
Aha to jsem nevěďel (poop) (finger) (mad)(devil)(dislike)(argh)(punch)
Aspon se vic lidi potka na jednom forku?
Aha to jsem nevěďel (poop) (finger) (mad)(devil)(dislike)(argh)(punch)
A mozna tu nevufr jen jeden vztach za chviliAspon se vic lidi potka na jednom forku
Ah, ještě doplněk, celkem podstatný: (kappa) (kappa) (kappa)No jo vlastně.. Kvůli tomu prošvihla natáčení, mohla být slavná tak, jako jsem teď já:
Tak tím si nejsem jist, jak tak znám nejmenovanou jmenovanou.
No jo vlastně.. Kvůli tomu prošvihla natáčení, mohla být slavná tak, jako jsem teď já:Aspo nedilizals aechtela byt za kazdou cenu na videu
No, že jsi chtěl odpovědět na můj příspěvek a ono nicCo tet sem to nepochopil
Naše láska z Juhan .
To jo Ještě větší je na ně odpovídat a přitom oběť is nic netušitCelkem sranda číst ty ultra vážné MC loves (inlove)(inlove)(inlove)
Vždyť já to vím byla to jenom srandaNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ano, vím, že můj skin vypada trochu jako ženskej, ale nemůžu za to, že mi jméno šlohl nějakej asiat.
Hm.. Jde kdyby tam mel lepsi kocku takovou tlustou babkuKdyby jsi chtěl udělat nějaký romantický fotoalbum, tak napiš tomuhle týpkovi, tomu to jde fakt dobře (kappa)
@EliteKits
Chudák holka, víš co znamená pro toho kluka? (Já třeba ne (kappa) )Hm.. Jde kdyby tam mel lepsi kocku takovou tlustou babku
No jo no hlavne abych ji nepotkalChudák holka, víš co znamená pro toho kluka?