• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám něco upravit/změnit/přidat/odebrat/jiné?

• Ano, napiště dolů

Votes: 2 18.2%
  • Ne, je to dobré takhle

Votes: 0 0.0%
  • Nemám páru

• Proč se ptáš mě?!

• Můj mozek neodpovídá

Votes: 1 9.1%
  • Nemůžu odpovědět, jede mi vlak

Votes: 2 18.2%
  • Můj bagr říká že ne

Votes: 6 54.5%

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen

KAPITOLA XIV.
Jak se dostat do Duratulu
Běželi dál, Huhvalda s dopisem pro ostatní členy A-Teamu a hlavně pro Waka byl daleko před nimi. Chvílemi se jim ztrácel z očí, pak se zase objevil, a pak jim zmizel úplně. "Po stopách! Pojďme po stopách!" zvolal běžící Riox, a začal sledovat malinké stopy ve sněhu. Takhle běželi již hojnou chvíli. "Už nemůžu.. Fakt ne.." řekl Adasm. "Ani už nemusíš běžet - Huhvalda - nebo jak se ten malinký tvoreček jmenuje - tam sedí, podívejte. Asi odpočívá. Takže ticho, ať ho překvapíme." ozval se Warcold. "Dobře, ale Rioxi, jak toho posla vlastně zneškodníme?" zeptal se Prim. "Hmm.. Mám nápad. Mohli by jsme vyslat jednoho dopředu, který by si vzal tu helmu s Áčkem. Tím by se dal Huhvalda - jmenoval se tak, ne? - oklamat, a vydal by psaní nám. Potom by se vrátil do toho sídla, Trewishovi by řekl že psaní předal, a my by jsme mezitím psaní měli u sebe!" práskl se do čela Riox. "No jo, ale co kdyby se ho Trewish zeptal, komu ho dal?" zapochyboval Omgmen. "Neboj, Agnorati neznají členy A-Teamu. Aspoň myslím. Ale jsem si jistý, že Trewish řekl Huhvaldovi - nebo aspoň tomu Zakymu, či jak se ten Mistr jmenoval - jak ho pozná! Áčko na helmě! A o helmu nebude nouze, Omgmen a Warcold byli v A-Teamu ne? No, Doufám že jste si vzali tu helmu sebou, hoši.." Ve skutečnosti si ji nevzali. Ale Riox si vzpoměl že mu ji dával Kundros. "Tady je! Mám ji! Ale počkat.. Kde je Kundros?!" Vykřikl zmateně Riox a začal se rozhlížet kolem sebe. Kundros mezi nimi nebyl. Nikdo to nechápal - však s nimi byl! "Honem, honem, kdo půjde? Koukejte - posel se už chystá jít!" "Tak třeba já! Dej sem helmu - a zatím! Sejdeme se tam v té chajdě - vidíte ji - doufám - díky, já jdu!" chvatně dostával slova z úst Crocy, a už odběhl někam dopředu. "Počkej! Vem si tohle!!" zavolal na něho Nurt, a hodil mu meč A-Teamu. Byl v něm - ale zradil ho, a přidal se k Rioxovi. Nemohl jít on, protože ho zahlédl Trewish jak utíkali ze sídla Agnoratů, a Huhvalda ho znal. Kdyby potom Huhvalda řekl, že dal psaní Nurtovi, Trewish by poznal že ho nedostal A-Team, a řekl by jim to osobně. "Tak honem, jdeme! Je to tam značná dálka, tak ať na nás Crocy moc nečeká.." dodal po chvilce Riox. Chvíli běželi, chvíli šli, až se dostali k opuštěné chatrči. Trvalo jim poměrně dlouho, než se tam dostali. Jak je Crocy zahlédl, blaženě se zasmál a zamával obálkou. "Máš? Skvělé!" zvolal Prim. "Jak to probíhalo?" zeptal se Prim. A Crocy začal vyprávět.

"Před Huhvaldu jsem se dostal docela snadno. Čekal jsem docela hodně vpředu, ale po chvilce jsem musel přijít hodně blízko. A to celkem tiše. Zahlédl jsem totiž Tokyho, jak vcházel do nějaké domku. Musel jsem se tedy dostat k Huhvaldovi tak, aby zahlédl mě, a aby nezahlédl Tokyho. No, a potom mě dal psaní, řekl mi že konečně někoho potkává, že se pěkně naběhal. No - Toky zůstal v tom domečku celkem dlouho, asi se tam zakecal - a tady je!" rozbalil obálku, a vytáhl papír na kterém stálo: "Dopis pro A-Team. Nazdar, ta Rioxákova banda nějak dostala otrávený šíp - ale ten náš! Náš otrávený šíp! Tím mě zasáhl nějaký člen. Ale to jsem dost předběhl, musím vám povědět co jsem našel. Asi před třemi dny jsem v souboji s lesními bandity našel knihu o command blocích. Trošku jsem v ní četl, a našel jsem perfektní věc! Představte si to - jsou ještě další dva command bloky. Ještě dva! Máme ještě dvě možnosti nahodit si OP a zničit Rioxe a jaho partu. Jako, ne že bychom to nezvládli těď, ale potom už by nemohli nikoho zabít. No. Ten jeden command blok je v Netheru, ten druhý nevím. Je tam vytrhlá stránka. Poslal bych vám i knihu - osobně přijít nemůžu, pořád mi není dobře od toho zatraceného šípu - ale Riox mi ji vzal. Konec dopisu. Trewish." "No, pánové, já to vidím takhle:" řekl tajemně Nurt a vytáhl svíčku. Zapálil ji, a za chvilku zbyla z psaní které mohlo způsobit velikou zkázu hromádka prachu. "Měli by jsme jít.. Kdesi v dáli jsem zahlédl nějaké město. Možná tu bude to město Duratul, kde se mají dostat podle toho psaní*, možná ne. Ale mohl by se nám hodit nocleh, nechci zase spát pod širákem." řekl Riox, a zvedl se z podlahy. Dali se na cestu do toho města. Teď přeskočím až do části kdy došli do města, protože popis cesty by byl dlouhý, a nezajímavý.

Konečně se octli v ulicích města. Duratul to sice nebyl - ale což, lepší než nic. V jakémsi hostinci si objednali pokoj, a protože už byl večer, šli hnedka spát. Ráno se dali do prozkoumávání města. Ptali se kdekoho, jestli nezná cestu do města Duratul, ale nidko nevěděl. Nějaký děda jim řekl, že kdesi tam - a mách rukou kdesi severně. Jedna babička ani nevěděla, že Duratul je město. Až u jedné se něco dozvěděli. "No. To město je daleko, hodně daleko. Jděte na sever, dojdete do vesnice Gulur. Od ní běžte dál, budou tam dvě hory. Mezi nimi bude cesta, tou cestou jděte až dojdete k místu, ze kterého jdou čtyři jeskyně. Běžte do třetí zleva. Po nějaké době cesty bude v jeskyni rozcestí. Běžte doprava, potom u dalšího rozcestí doprava. Vyjdete z hory v bažinaté krajině. Běžte hodně na západ, dostanete se na místo kde můžete obejít močál. Přes ten močál se nedá projít, ale tam na tom místě jo. Poté běžte rovně, projdete lesem, a budete tam. Ale moment - vždyť - já vás - že ty jsi Riox?" popsala jim cestu a zadívala se na Rioxe. "Ano.. Počkat, já už tě taky poznávám! Jejda, Co tu děláš Horzko?" odpověděl Riox. "Nic zajímavého. Prostě jenom tak putuju po světě. Ale už musím. Ahoj." po těch slovech se Horzka otočila a odešla. "Tak jdeme, ne?" dotázal se Warcold, a Riox přikývnul. Vykročili na sever, a po dlouhé cestě se dostali do vesnice Gulur.

Nikdo tam nebyl. Vesnice byla opuštěná, ale domy byly v perfektním stavu. Až po chvilce se octli na náměstí u studny. "Další golemové**? Nebo co? Co se děje?" Ticho priřízl hlas Fialky. Až po chvilce si Riox všiml jak mezi kameny studny a i dlažebními kameny proniká zelená plíseň a podivná zelená záře. "Ne! Neneneneee.. A do háje dubového... Podívejte. Nemrtví začínají. Takhle vždycky vyhladí lidi z vesnice, a pak se z ní stane jejich sídlo. Jedno z mnoha." otřeseně vydechl Warcold. "A zrovna v tuhle dobu. Zrovna když my.. Musíme se dostat do Duratulu než se Nemrtví rozhodnout utvořit si sídlo i z něj." rozkázal Riox. Všichni - otřeseni tím, co se stalo s Gulurem - se vydali na cestu. Nemrtvé zase ovládla touha po moci.

* Kapitola IX. - Dobrodružství na Stromě
** Kapitola XI. - Boj a začátek zimy

Tak, další část je tu :O :O :O Rekordní čas :D No, omlouvám se za chyby. Vystupující:

@MrRiox
@Croccy44
@Princcraft
@Nurtuka
@adasm223
@Trewish - Byla tam o tobě zmínka
@Zakosaurus - Taky tam o tobě byla zmínka :D
@WarcoldCZ
@omgmen
@Kundros - Taky tam byla zmínka
@Fialka♡
@Horzičkaaa :3 - Doufám že jsi šťastná ._.

Tak jo, moc jste nečekali :D Zatím :)

Inter.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
no teda ti poviem, assassíni nerozprávajú cestu len tak hockomu... obzvlášť ak ten assassín jazdí na horsagonovi...
(plz nekritizujte úpravu obrázku... je celkom starý a mala som v pláne ho prekresliť, len sa mi dodžubalo preto od grafletu, tak hádam niekedy inokedy)

starsh

Aktivní člen
What ?(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)

micik10

Kráľovná Narnie :*
:OOOOOOOOOO
Tak rýchlo? Zlepšuješ sa :O
No a kedže si túto kapitolu napísal za taký rekordný čas, dalšia bude o rok a pol (+ jedna minúta a 5 sekúnd)
PS.
Good.

Inter

Velmi známý člen
Chybí tam patule1215 :D Mohl bys ho tam nějak dát?:D (jsem tak otravný :D)
Mohl, mohl :D A dám (někdy) :D

no teda ti poviem, assassíni nerozprávajú cestu len tak hockomu... obzvlášť ak ten assassín jazdí na horsagonovi...
(plz nekritizujte úpravu obrázku... je celkom starý a mala som v pláne ho prekresliť, len sa mi dodžubalo preto od grafletu, tak hádam niekedy inokedy)
A co když ta cesta byl špatná? :O

What ?(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)(kafe)
No co what ._.

:OOOOOOOOOO
Tak rýchlo? Zlepšuješ sa :O
No a kedže si túto kapitolu napísal za taký rekordný čas, dalšia bude o rok a pol (+ jedna minúta a 5 sekúnd)
PS.
Good.
Možná dneska zmáknu i patnáctou :D Jinak dík :3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.