• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tak a je to tady, konečně se dozvíme kdo vyhrál. V první řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří se zúčastnili. Věřím, že někdo se opravdu snažil a věnoval tomu mohono času, ale i přes to nevyhrál. Bohužel né každý může být první, tak třeba příště to výjde! :)

O co se hrálo?
  1. Minecraft Gift Code
  2. Libovolné VIP Navždy
  3. Libovolné VIP Navždy
  4. Libovolné VIP na 30 dní
  5. Libovolné VIP na 30 dní
Stavby jsme hodnotili já s @Flafy_LP a o vítězi nakonec museli rozhodnout @CrazyShann_Cz, @kapr20, @SpexikEx

A kdo teda vyhrál?
  1. místo - @LukaaasSK -> 18 bodů (+1 vítězný)
  2. místo - @JanusCZ -> 18 bodů
  3. místo - @MrEliot -> 17 bodů
  4. místo - @Gunman4 -> 16 bodů
  5. místo - @Ernyboy7 -> 15,5 bodů
Všem vyhrávajícím samozřejmě gratuluji a sděluji, že mají 7 dní na to aby se o svoje výhry přihlásili (stačí mi napsat zde na webu do zpráv). Pokud výherce chce darovat VIP někomu jinému, at mi to s přihláškou o výhru napíše. :)

A nakonec pár screenů z vítězných staveb, omlouvám se že nejsou se shadery ale můj old PC to neutáhne a všichni již spali. -.-

2016-05-31_23.33.17.png

2016-05-31_23.33.57.png
2016-05-31_23.35.22.png
2016-05-31_23.38.04.png
2016-05-31_23.39.24.png
2016-05-31_23.40.27.png

Komentáře

Status
Gratuluji všem. Wake fakt stihl svoje datum :D Vítězové si to fakt zasloužili. Jen 2. místo má snad jedinou tématiku léta toho surfaře :D
Předpokládam jsem, že to bude mít každej druhej. Nechtěl jsem mít pozemek, kde bude pláž, mnoho vody a válející se lidi na pláži. To není jediné, co se v létě dá dělat (rolleyes) :D

Můj plán byly plážový ostrovy ve vzduchu ze kterých by tekla voda dolů do moře (na mým plotu samozřejmě), ale byl jsem moc línej a nestihl jsem to :D

Předpokládam jsem, že to bude mít každej druhej. Nechtěl jsem mít pozemek, kde bude pláž, mnoho vody a válející se lidi na pláži. To není jediné, co se v létě dá dělat (rolleyes) :D
Stejně všichni víme že to bylo postaveno ještě před vyhlášením tak pšššt :D Jen si tam mrsknul surfaře :D

Gratuluji všem pět vyhercům! Build Event byl skvělej obvlášť i pro všechny! Všichni co prohráli, určitě vyhrají v dalším Build Eventu. :)

Stejně všichni víme že to bylo postaveno ještě před vyhlášením tak pšššt :D Jen si tam mrsknul surfaře :D
Stavěno to bylo pro jarní build event pár dní zpátky.. Práci jsem obhájil v přihlášce. Jestliže by stavba neodpovídala tématu, tak bych se ani neumístil. Jináč všechny stavby byly postaveny před vyhlašením, po něm by to nemělo moc smysl (rolleyes)

TEST

Žádný uživatel není online.
Status