• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
I můj bratr je dislektit a bůh ví co ještě a pohybuje se také ve věku jako ty (pokuď je to pravdivá informace), sice je schopný napsat třeba mykyna, ale když se snaží, tak nenapíše třeba ani jednu chybu, jak už se tady v nějakém tématu řešilo -> nemůžeš všechno svádět na dislexii, stačí se pouze snažit :)
A muj bratr ti to taky muze dosvedcit ze jsem dis.... a dis.... @jakemay :D

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Musis pochopit ze ok ja vim za gramatika lvl polozena 8 ale ok davam si na to co nejvetsi bacha ale nejdeto.Ano priznam se je mi 13 OMG a gramatika pise mi to kazdy jsem dislektik a disgrafik a to uz vsichni zmlnknou :D
No vidíš já mam zase toho němce.. ehm ehm jak se sakra jmenuje? Jooo alzheimera :( a proto furt zapomínam a btw mě je taky 13 :p

Tizios

Asi Helper
Musis pochopit ze ok ja vim za gramatika lvl polozena 8 ale ok davam si na to co nejvetsi bacha ale nejdeto.Ano priznam se je mi 13 OMG a gramatika pise mi to kazdy jsem dislektik a disgrafik a to uz vsichni zmlnknou :D
13? To mi je taky a píšu normalně :D

ThomM_

No lifer (:
Ahoj dal jsem prispevek na forum a udelal jsem podvod ano je to tak vim to hned jak jsem to vydal proto tady je omlu atd.. vsem kteri museli se kouknout na tamten hnusnej prispevek vsadil jsem se z MrWakeCZ neco za neco kdyz udelam mapu ktera bude schalena ale uz mi je to jedno,nejdemi o to ze jsem dostal nekolik dislike za ten prispevek ale za to ze nejlepsi kamosi z CM strasne zhejtili a to me na tom nejvic mrzi :( proto se vsem omlouvam hlavne @Skajzko atd.. ktery hodne znam a zhejtili me za tu mapu :( tady je video aby ste videli proc jsem neudelal vlasni a jinak bych udelal :( a tady jeste ten prispevek ale prosim i kdyz to neni //LOCK tak tam nepiste pls.. a proto udelam neco sveho :)
omluva CM protoze ji mam rad :) jinak pravopisne chyby omluva :D
Stahni si SpyHunter .. odstraní všechny viry :)

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Nemám tušení
30. Je přísně zakázáno používat jakýkoliv cheatlauncher, př. Huzuni, Metro, Wurst, Wolfram aj. Pokud se hráč s daným launcherem připojí, automaticky souhlasí s tím, že dostane neprodleně po zjištění ban. Daný ban má pak stejnou váhu jako kdyby byl hráč chycený při používání cheatů.
:)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
30. Je přísně zakázáno používat jakýkoliv cheatlauncher, př. Huzuni, Metro, Wurst, Wolfram aj. Pokud se hráč s daným launcherem připojí, automaticky souhlasí s tím, že dostane neprodleně po zjištění ban. Daný ban má pak stejnou váhu jako kdyby byl hráč chycený při používání cheatů.
aha :D

a on se s tím huzuni snad připojil na server? (finger)
taky tam mám huzuni, ale na 1.7.2 (like)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.