• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kterou mapu vyřadit?

• Sentry

Votes: 6 8.8%
  • Mushrooms

Votes: 2 2.9%
  • FoxFire

Votes: 4 5.9%
  • Moon

Votes: 7 10.3%
  • Skylake

Votes: 13 19.1%
  • Sahara

• Mountains

• Titans

Votes: 20 29.4%
  • Temple

Votes: 8 11.8%

• Total voters
    68
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Nevím proč se tu hádáte o mapách -.- Je snad jedno jestli tam dá wake tamtu nebo támhletu.. Vy o tom nerozhodujete, o tom rozhoduje wake ;).
Hlavně je to totální kravina -.-

Jak někdo může hlasovat, aby vypadla Foxfire nebo Mushrooms?! (nailbiting) (nailbiting) Nechápu. :D

A jako novou bych nejraději uvítal mapu Ocean od Krtka. ;)

SpexikEx

Führer
Ježiši.. -,- já se nehádám jen říkám pravdu.
Taky si mi líbí ty mapy.
Jen si myslím že by se mohlo vyměnit více starých map za nových..
Protože něco jako foxfire a mushrooms by stálo za výměnu. ;)

Ježiši.. -,- já se nehádám jen říkám pravdu.
Taky si mi líbí ty mapy.
Jen si myslím že by se mohlo vyměnit více starých map za nových..
Protože něco jako foxfire a mushrooms by stálo za výměnu. ;)
Žádná nová mapa nebyla tak dobrá jako tyto dvě.. :D A pokud jí hráči mají rádi natolik, že jí hrajou furt dokola, tak samozřejmě postačí ne? :D

Mapy jako jsou Mountains nebo Titans bych vyměnil radši, než ty 2 legendární. :D

Jasné no, ale jsou takové mno jak to říct ohrané, staré chtělo by to něco nového :D
Zkrátka, koukni se kolik tyto mapy mají hlasů. Málo. :D Pokud by hráče nebavilo na nich hrát, pak by je bylo třeba vyměnit. ;) No už to nebudu řešit, ať rozhodne ten, kdo rozhodnout má. :p

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No pokud baví hráče na nich hrát i přes rok, tak jsou to jedny z nejlepších map a není tedy důvod je mazat. Otázkou je, až všechny budou jednou super, tak jakou smažem?:O A asi se přestanou schvalovat BW mapy, protože jenom s těmi od Builderů + hráči jich mám na skladě 12... což je tak narok -_-

No pokud baví hráče na nich hrát i přes rok, tak jsou to jedny z nejlepších map a není tedy důvod je mazat. Otázkou je, až všechny budou jednou super, tak jakou smažem?:O A asi se přestanou schvalovat BW mapy, protože jenom s těmi od Builderů + hráči jich mám na skladě 12... což je tak narok -.-
Lepší jich mít na skladě 12, než ani jednu. :D Tady jde o to, co hráči chtějí hrát no.. :)

DrozdLP

#4ever
Jednoduše všechny mapy mají něco do sebe. Skylake, muschrooms a foxfire jsou teď nejhranější mapy ,ale je pravda aby se už postavila nová mapa podobná skylake.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.