Mapa Ocean je hodně povedená. Brala bych ji taky .A jako novou bych nejraději uvítal mapu Ocean od Krtka.
Žádná nová mapa nebyla tak dobrá jako tyto dvě.. A pokud jí hráči mají rádi natolik, že jí hrajou furt dokola, tak samozřejmě postačí ne?Ježiši.. -,- já se nehádám jen říkám pravdu.
Taky si mi líbí ty mapy.
Jen si myslím že by se mohlo vyměnit více starých map za nových..
Protože něco jako foxfire a mushrooms by stálo za výměnu.
Zkrátka, koukni se kolik tyto mapy mají hlasů. Málo. Pokud by hráče nebavilo na nich hrát, pak by je bylo třeba vyměnit. No už to nebudu řešit, ať rozhodne ten, kdo rozhodnout má.Jasné no, ale jsou takové mno jak to říct ohrané, staré chtělo by to něco nového
PřeklikMatikos nemusíš hned dávat dislike když něco napíšu bylo to nějak urážlivé mé rozhodnutí?
Lepší jich mít na skladě 12, než ani jednu. Tady jde o to, co hráči chtějí hrát no..No pokud baví hráče na nich hrát i přes rok, tak jsou to jedny z nejlepších map a není tedy důvod je mazat. Otázkou je, až všechny budou jednou super, tak jakou smažem?:O A asi se přestanou schvalovat BW mapy, protože jenom s těmi od Builderů + hráči jich mám na skladě 12... což je tak narok -.-