Tvůj případ, maximálně dávat dislike.. A stejně, jednou tě to bude mrzet..vubec na nic.
Tvůj případ, maximálně dávat dislike.. A stejně, jednou tě to bude mrzet..vubec na nic.
To je moje vec komu dam dislike, like nebo ostatni... Krom toho, jsou to jen debilni smajlici s prominutim a nevim proc z toho nekdo dela takovou vedu.Tvůj případ, maximálně dávat dislike.. A stejně, jednou tě to bude mrzet..
Já vím V pravidlech je zakázno spamovat like atd (hodnocení). Takže pokud toho nenecháš, doplatíš na to. Tím, že označuješ můj příspěvek dislike, jen ukazuješ, že nejsi vyspělý, ale primitiv..To je moje vec komu dam dislike, like nebo ostatni... Krom toho, jsou to jen debilni smajlici s prominutim a nevim proc z toho nekdo dela takovou vedu.
Ty si začal vojnu :x tak ju skonči ty mudrlante.To, ze neumim PvP (mozna ale i umim) mnohem lepe/hure nez ty neni duvod me urazet. Neni to nic spatneho. Nekdo ma skill na staveni, nekdo na PvP, nekdo na oboje nebo vubec na nic.
Ty nič iné nevieš než spamovať to postihnuté hodnotenie. Každý má svoj názor, ale takto sa svoj názor nevyjadruje ;>To je moje vec komu dam dislike, like nebo ostatni... Krom toho, jsou to jen debilni smajlici s prominutim a nevim proc z toho nekdo dela takovou vedu.
Hej. Mne je to jedno. Ty zle skončíš ;>To vis, ja se smeju kazdemu tvemu prispevku ktery vzdy pridas za ucelem zastavit muj "spam" disliku
Mozna tak ty puso :*Hej. Mne je to jedno. Ty zle skončíš ;>
Tak dajte Lock chcel som si spraviť taký joke mno.. nepodarilo sa..Síce je pravda, čo píše PVNST, ale myslím, že veľa hráčov je tu prvýkrát a vidí online dvoch adminov, tak napíše tomu, čo má lepšie hodnotenie. Aj keď neviem, či je to vždy správny údaj, pretože som videl, že admin napíše do odpovede "(facepalm)" a dostane kopec pozitívneho hodnotenia, lebo je admin. Zatiaľ, čo ja by som mu dal "(facepalm)", pretože zbytočne spamuje to fórum niečím, čo mohol vyjadriť práve tým hodnotením...
A je pravda, že píšeš dlhý text, všetko je pravda, dáš si na tom záležať, ale niekto ti dá "(facepalm)" alebo "(dislike)", lebo sa zle vyspal alebo dostal ban...