• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

koza37

Iluminát
To je moje vec komu dam dislike, like nebo ostatni... Krom toho, jsou to jen debilni smajlici s prominutim a nevim proc z toho nekdo dela takovou vedu.
Já vím ;) V pravidlech je zakázno spamovat like atd (hodnocení). Takže pokud toho nenecháš, doplatíš na to. Tím, že označuješ můj příspěvek dislike, jen ukazuješ, že nejsi vyspělý, ale primitiv..

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
To je moje vec komu dam dislike, like nebo ostatni... Krom toho, jsou to jen debilni smajlici s prominutim a nevim proc z toho nekdo dela takovou vedu.
Ty nič iné nevieš než spamovať to postihnuté hodnotenie. Každý má svoj názor, ale takto sa svoj názor nevyjadruje ;>

P

PVNST

Návštěvník
Jaký má vlastně význam to hodnocení ? žádný ... Je to jen čísílko do statistik kdesik na serveru, nikoho to nezajímá, všem je to tak šumák... Ale tak někdy to dokáže člověka naštvat, když mu nějaký blb dá dislike bezdůvodně, vždycky záleží na důvodu, dát mi sem třebas teď pod tohle někdo dislike, asi se na něj zaměřím a zbavím se ho prostě. Chápete, takhle to udělá většina lidí co má koule. ... Prostě nedělejte si napříky a buďte lidi a ne banda bezmozků. Už mě sere jak poslední dobou na netu jsou všichni lidi jen zaujatí proti sobě, tohle je sakra hra a celkově okolo, každý se chceme bavit a ne se provokovat. Sám osobně se na takové individua teď zaměřím a půjdu po vás jako takový ten PVNST z května 2015, koukal jsem na staré topicy a to nadšení pro adminování a nějak jsem na to dostal opět chuť.

Každý má svůj názor, ale ne ten zrovna jeho musí být ten nejlepší a ke všemu byste měli mít rozumný důvod, pokud ho nemáte, tak jako nežijete... :D A prostě je potřeba mít kompromis a uznat i částečně názor jiného člověka, či ho přesvědčit o tom, že to dělá špatně, ale ne se zachovat jak tupci.

Kdo nechápe, dejte křížek :D

,PVNST

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Síce je pravda, čo píše PVNST, ale myslím, že veľa hráčov je tu prvýkrát a vidí online dvoch adminov, tak napíše tomu, čo má lepšie hodnotenie. Aj keď neviem, či je to vždy správny údaj, pretože som videl, že admin napíše do odpovede "(facepalm)" a dostane kopec pozitívneho hodnotenia, lebo je admin. Zatiaľ, čo ja by som mu dal "(facepalm)", pretože zbytočne spamuje to fórum niečím, čo mohol vyjadriť práve tým hodnotením...

A je pravda, že píšeš dlhý text, všetko je pravda, dáš si na tom záležať, ale niekto ti dá "(facepalm)" alebo "(dislike)", lebo sa zle vyspal alebo dostal ban...

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Síce je pravda, čo píše PVNST, ale myslím, že veľa hráčov je tu prvýkrát a vidí online dvoch adminov, tak napíše tomu, čo má lepšie hodnotenie. Aj keď neviem, či je to vždy správny údaj, pretože som videl, že admin napíše do odpovede "(facepalm)" a dostane kopec pozitívneho hodnotenia, lebo je admin. Zatiaľ, čo ja by som mu dal "(facepalm)", pretože zbytočne spamuje to fórum niečím, čo mohol vyjadriť práve tým hodnotením...

A je pravda, že píšeš dlhý text, všetko je pravda, dáš si na tom záležať, ale niekto ti dá "(facepalm)" alebo "(dislike)", lebo sa zle vyspal alebo dostal ban...
Tak dajte Lock :p :D chcel som si spraviť taký joke mno.. nepodarilo sa.. :D
@Nedzdo
@Radiko

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.