dlouhé, template, písnička nanic, jelikož jí má hodně lidí. Takže intro k hovnuMoje intro na kanálKterý ještě není moc rozjetý, ale to se zlepší
Budu rád když dáte like. odběr a zanecháte ňáký pěkný komentář :3 A pokud máte radu nedo chcete s něčím poradit klidně napište :3
veľmí dlhé, nanič song, atď..Moje intro na kanálKterý ještě není moc rozjetý, ale to se zlepší
Budu rád když dáte like. odběr a zanecháte ňáký pěkný komentář :3 A pokud máte radu nedo chcete s něčím poradit klidně napište :3
\Já nevím jak ty, ale já nejsem takovej profík aby jsem si vytvořil něco svého (ale už se na tom pracuje) takže template je zatím jenom provizorní dokud si neudělám něco svéhodlouhé, template, písnička nanic, jelikož jí má hodně lidí. Takže intro k hovnu![]()
To že je to dlozhé s tím souhlasím, ale s tou písničkou to tak výjde a nanic song ? mě se líbí, ale to je věc názoruveľmí dlhé, nanič song, atď..
poviem ti niečo. nepoužívaj blender.. ak s tým renderuješ intro tak to trvá 4 hodiny a komu sa chce toľko čakať..
ja osobne používam templaty od PushedToInsanity, má aj tutoriály (teda Cinema 4D + After Effects)
keby si chcel nejaké intro od neho, spravím ti ho, lebo to už viem naspamäť.. takže stačí mi do SZ napísať link na template a potom ti to dám na ulož.to.