• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrSkipy

Poloviční Afričan
Moje intro na kanál :) Který ještě není moc rozjetý, ale to se zlepší :D
Budu rád když dáte like. odběr a zanecháte ňáký pěkný komentář :3 A pokud máte radu nedo chcete s něčím poradit klidně napište :3

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Budu rád když dáte like. odběr a zanecháte ňáký pěkný komentář :3 A pokud máte radu nedo chcete s něčím poradit klidně napište :3

dlouhé, template, písnička nanic, jelikož jí má hodně lidí. Takže intro k hovnu :D

MrVolvo

Velmi známý člen

veľmí dlhé, nanič song, atď..
poviem ti niečo. nepoužívaj blender.. ak s tým renderuješ intro tak to trvá 4 hodiny a komu sa chce toľko čakať..
ja osobne používam templaty od PushedToInsanity, má aj tutoriály (teda Cinema 4D + After Effects)

keby si chcel nejaké intro od neho, spravím ti ho, lebo to už viem naspamäť.. takže stačí mi do SZ napísať link na template a potom ti to dám na ulož.to.

MrSkipy

Poloviční Afričan
dlouhé, template, písnička nanic, jelikož jí má hodně lidí. Takže intro k hovnu :D
\Já nevím jak ty, ale já nejsem takovej profík aby jsem si vytvořil něco svého (ale už se na tom pracuje) takže template je zatím jenom provizorní dokud si neudělám něco svého :)
veľmí dlhé, nanič song, atď..
poviem ti niečo. nepoužívaj blender.. ak s tým renderuješ intro tak to trvá 4 hodiny a komu sa chce toľko čakať..
ja osobne používam templaty od PushedToInsanity, má aj tutoriály (teda Cinema 4D + After Effects)

keby si chcel nejaké intro od neho, spravím ti ho, lebo to už viem naspamäť.. takže stačí mi do SZ napísať link na template a potom ti to dám na ulož.to.
To že je to dlozhé s tím souhlasím, ale s tou písničkou to tak výjde a nanic song ? mě se líbí, ale to je věc názoru :)
To že se to renderovalo 4 hodiny to není pravda :D REnderovalo se to asi 6hod. jinak ty ostatní programy znám, ale zatím se v nic "učím", ale kdyžtak se ti ozvu do SZ :D

SpexikEx

Führer
Že vás baví přidávat videa na svůj kanál "moje nové intro" atd.. :D nevím proč, ale myslím si že ten člověk to uvidí v nějakém jiném videu a všimne si toho :D
-Můj názor-

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Template :///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.