• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Zdůůůůř, po dlouhý době jsem se dokopal k dalšímu rozhovoru, i když jsem na dovolné :D Dneska s redstoun mástrem Trewishem. No dejme se do díla.

Ahoj Trewishi, vybral jsem si tě po dlouhé době, pro svůj další rozhovor. Máš z toho nějaké zajímavé pocity ?
Jsem z toho trochu nervozní, potěšený a zvědavý na co se vlastně budeš ptát. Na skoro vše ohledně své osoby obvykle na serveru odpovídám, takže čtenáři se o mne nic nového asi nedozví.

Všichni tě určitě neznají, tak se nám prosím představ.

Je mi 22 a mám za sebou studium chemie. Tak nějak to považuji za svůj největší dosavadní úspěch. Mezi mé koníčky patří historický šerm, fantasy i scifi literatura, poslech tvrdší hudby, která dává důraz na text a hraní PC her. Zajímám se o některé přírodní vědy, respektive mne z nich nebaví jen to, co se váže k biologii. A také mne baví své poznatky předávat dalším. V následujícím školním roce se po roční pauze vracím zpět do školních lavic na Univerzitu a na obor Informatiky. Většina hráčů mne asi zná díky mému menšímu projektu na Creative#1 "Landeras".

Chtěl by jsi se v tomto oboru stát učitelem, když jsi psal, že tě baví dávat své poznatky druhým ?

Učitel asi ne. Poslední obou jsem nad tím přemýšlel a nevadilo by mi učit menší skupinku, která by o to měla zájem, ale takové školy nebývají. A já i tu informatiku beru jako formu učení. Pro mne je programovaní jako vysvětlování počítači co má dělat. Takže je to takové učení hloupého studenta, který má ale zájem se učit, což je podle mne ideální student.

No necháme školu školou a přesuneme se k aktuálnímu tématu. Tím jsou prázdniny. Užíváš si je, nebo jen sedíš doma ?

Momentálně jsem doma a starám se o dům a pomáhám rodičům. Bohužel si nemohu dovolit si hledat letní brigádu, protože mne brzy čeká operace, po které bude možná následovat ještě jedna.

Doufám, že operace dobře dopadne. No podíváme se na hry. Hraješ jiné než je minecraft ?

Nebude to moje první operace. Hrával jsem dost dlouho World of Warcraft. A co se týče singleplayer her, tak z těch větších titulů Warcraft, Assassins Creed, Zaklínač a Fallout serie. A obecně mám rád RPG a strategické hry. Upřímně řečeno, díky SCORE mám tolik her, že nemám tušení kdy si je zahraji. A baví mne i takové hry, které jsou i dost na přemýšlení.

Kdy jsi se dostal ke CraftManii a k tomu, že by jsi se chtěl stát členem vedení ?

Na CraftManii jsem se po roční pauze od minecraftu dostal v lednu, když jsem hledal nějaký větší server s Creative světem. Během prvních dvou dnů jsem byl otrávený z Miss soutěží, seznamek, sexroomek a dalšího spamu a vulgarity, tak jsem si ještě na konci ledna podal žádost o helpera. Upřímně jsem nečekal, že mne Wejk vezme. Natož na post Admina. Člověk je na serveru 3 týdny a dostane Adminsky post? Bál jsem se, že se tu Admin rozdává na počkání, ale jsem rád, že jsem byl jen výjimka.

Jsou dle tebe všichni tvoji kolegové dobří ve svém oboru? (͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)

Každý máme své slabé chvilky. Upřímně si myslím, že v teamu jsou lidé, kteří občas chybují, ale já než na jejich výkon koukám na jejich přesvědčení a snahu. V tomhle ohledu je dost členů AT dobrými Adminy/Helpery. Hodnocení jejich výkonu nechávám na vyšších postech. Snažím se své bratry a sestry ve zbrani poznat a spíš je hodnotím na základě jejich charakteru.

Chtěl by jsi na server přidat novinku, která by nějak zabránila těm hráčům, kteří si mastí ego nad tím, že uráží někoho jiného ?

Pokud jí máš, tak určitě. Upřímně se tento problém snažím řešit než to přeroste do fáze, kdy to člověku opravdu ublíží. Pro lidi, kteří nejsou na urážky zvyklí to je velmi těžké, pokud si to vezmou osobně. Jim bych rád sdělil toto "Nikdy nejste tak dobří, jak říkají ostatní. Ale nejste ani tak špatní jak tvrdí jiní". Upřímně si myslím, že tohle potom vede ke ztrátě sebevědomí a to může na toho člověka nakreslit terč pro šikanu. Někteří lidé si totiž neuvědomují, že tu hrají i mladí hráči, kteří jsou tímto snadno ovlivnitelní. A pokud si to uvědomují a přesto to dělají, tak by se měli stydět.

Co by jsi dělal, kdyby tě někdo posadil do auta za 5milionů a řekl ti, že v něm je bomba a pokud se do 10s nerozjedeš, vybouchne to?

Pokud bych o daném člověku nevěděl, že je to šprýmař, tak bych rychle vystoupil a snažil se co nejrychleji schovat před výbuchem. Pokud by nebylo kam se schovat, tak utekl co nejdál od auta a lehl si břichem na zem, nohama k autu a rukama bych si zakryl hlavu. Ale to si říkám teď. Asi bych zpanikařil a šlápnul na to a za jízdy bych se snažil naučit řídit.

Bleskové otázky:

CM / Odpočinek u TV
Nemám televizi, takže zajdu na CM a budu sledovat Čípa
Velikonoce / Vánoce
Ani jedno. Yule (pohanská obdoba Vánoc)
Redstone / Noc s dívkou
Nejde obojí? No tak pokud je hezká, tak ten redstone odložím na ráno
Pivo / Víno
Pivo. Ideálně Pardubický 19° Porter
Dovolená v ČR / Dovolená v zahraničí
Vždy jsem se chtěl podívat do Skandinávie, Irska a Japonska, takže asi tam. Jinak to jistí rybník a stan
Vlak / Letadlo
V letadle jsem ještě nebyl, ale vlaky mám rád
takže autobus (͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)
Ani náhodou

Děkuju moc za dnešní "pozdní" rozhovor. Omlouvám se, že nedošlo na tvé oblíbené redstony. Máš ještě nějaký vzkaz pro čtenáře ?

Upřímně jsem překvapen otázkami a nemáš zač. Pro čtenáře? Nebojte se z čehokoliv udělat si srandu. A pokud vám někdo nadává, tak nechte po sobě ty slova stéct a pokud vás i tak zasáhli, tak se snažte dotyčného člověka ignorovat a neukazujte mu slabost. I ti nejsilnější můžou mít doma plyšáka, který ji pomáhá, když se potřebují vybrečet.

operace mozku - na 1000% kvůli tomu, že nevydržel chat creativu
nedivím se že už má za sebou operace

Keyio

00:00 AM
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Já ti dám že autobus ne!!

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Já ti dám že autobus ne!!
Vlaky jsou pohodlnější

jenom kopíruješ Martina Rotu! (troll)
To není pravda, on má protézu a můj sen je kriplkára

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.