Ale jo, dá se to.
0 - 10 ode mě nečekej, prostě se mi líbí.![]()
Dekuju za tvuj názor, a napíš co je na tom stredu zlý6/10.. Ostrovy pro týmy jsou fajn, ale střed by chtěl trochu vylepšit![]()
Upravím hoten střed je fakt špatnej, už jen to jak je přesně kulatej
S tím stromem bych si trochu víc pohrál a přidat trochu vegetace kolem, máš to tam úplně čistý ani trávu prostě nic. Možná bych tam přidal ještě nějaké jezírko ale to už je na tobě.Dekuju za tvuj názor, a napíš co je na tom stredu zlý![]()
Zítra se do toho pustímS tím stromem bych si trochu víc pohrál a přidat trochu vegetace kolem, máš to tam úplně čistý ani trávu prostě nic. Možná bych tam přidal ještě nějaké jezírko ale to už je na tobě.![]()
Sentry? :]Taký stred už asi je, strom v strede a okolo goldy.A keď tam už pridáš aj jazero tak to bude uplne to isté ako jedna mapa na cm, bohužial neviem jéj názov, inak. 7/10 (shy)
Došlí mi nápadyMôžem vedieť prečo staváte každý ten istý štýl máp? Domček, strom ako team ostrov a stred veľký strom?Neviete vymyslieť niečo viac kreatívne?
![]()
Jedna z možností je preskúmať net a inšpirovať sa stavbami.Došlí mi nápady![]()
Ďakujem za raduJedna z možností je preskúmať net a inšpirovať sa stavbami.Ono ťa niečo napadne a aj keď to bude blbosť skús z toho niečo vytvoriť. (artist)
Rád pomôžem. (penguin)Ďakujem za radu![]()
Nemyslíš Titans jak je okolo ta skála ?Taký stred už asi je, strom v strede a okolo goldy.A keď tam už pridáš aj jazero tak to bude uplne to isté ako jedna mapa na cm, bohužial neviem jéj názov, inak. 7/10 (shy)