• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Shakilikov

Aktivní člen
Pořad mě nebavý jak mne otravuji helpeři a vyhrožuji banem za to že se snema nechci Hadat
Portnou se na mě a když jim dam /is ban MrHolubin tak ješte přidou a když mu řeknu ad odejde porat tam je a otravuje diva se co delame atd. mneli bi spiše pomáhat Hráčum a ne Otravovat je.

Přílohy

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
No nemyslím si že to je takhle... (facepalm) :D
Počkej si na vyjádření @MrHolubin ...
Navíc pokud ti napsal že by si mohl dostat ban, tak si nic neporušoval?

Kubrt

Kubrt Moravan
Ano má pravdu stavěly jsme Iron Golem farmu vtom nás MrHolubin začal otravovat a neustále :D díky za vyřešení
coollogo_com-19692542.gif

PrdimHranolky

#VolímMencla
Tak já se k tomu také vyjádřím. Dnes mi psal Radiko at ti zkontroluji trapku ,která hrozně lagovala. Když jsem zjistil ,že tam máš skoro 75 spawneru na chunku tak jsme se domluvili s Radikem ,že ti dáme 10 minut abys to odstranil. Ty sis je odkopal a začal si mi psát ,že jsem cikán a ,že jsem ti ukradl 30 spawneru a že chceš abych ti je vrátil. Tak jse ti napsal ,že ti to nevrátí ani admin ,protože je to tvoje chyba ,že ti zmizli a ,že jsem ti je nevzal.To už mě docela nakrklo ,protože já to nemám zapotřebí zrovna tobě něco brát a vy s thoot200 jste do mě fůrt rýpali. Říkali jak jsme špatný AT a další. Dál @Radiko se probudil a psal mi jestli to máš v pohodě. Tak s portnu a tu trapku si si opravdu ty spawnery odkopal. Tak asi za 25 minut co byl zas Radiko AFK tak se znovu probudil a ptal se znovu. Tak jsem se portl a vidím jak stavíš další trapku a zas máš ty spawnery špatně. A píšu ti ,že to máš znovu špatně at si to opravíš. A ty že si to už jednou předělával a takhle. A nehodlal sis to opravit. Tak jsem napsal @Radiko at ti je odkopa ,aby si to měl správně. A u toho byl i právě MrHolubin. Tak MrHolubin ti i psal ,že to máš špatně a at si to předěláš a ty ,že už sis to předělával a at si to uděláme sami. Tohle není náš ostrov a my jsem ti jen chtěli s MrHolubinem pomoct a ty hned /is ban i Radikovi si ho dal. Tak nevím co tu brečíš. MrHolubin tě neotravoval. Tak si to v hlavě srovnej než něco napíšeš. A přečti si pravidla prosím.
S pozdravem _Mititi_Cz

Radiko

ExHelperis
2016-07-23_16.44.08.png

Vieš toto je vrchol čo si mohol spraviť... Stalo sa to presne jak písal Mititi a neurobil žádnu chybu a je to moja chyba že, som ty vrátil niektoré spawnery ja si to pôjdem overiť ;) Čo sa stalo dál to neviem a tým že, ste mi dali /is ban tak ste mi ukázali aký ste tvrdohlavý a ,,rebeli". Je to vás problém a ak sa budete chovať ako ste sa chovali tak mute/ban vás neminie ;) //lock

iLukaZzekK_

Aktivní člen
Chci tě požádat aby si dodal screeny našeho celého chatu..Protože za co jsem ti tohle napsal tak to tam nevidím..Pokud vím tak dnes mě psal hráč že máš fly..Tak jsem se tě na to ptal na to si nic neřekl..Když jsem na tebe dal /tp..Tak bezdůvodně ani jsi nic neřekl..A dal /is ban MrHolubin..Nevíš co jsem chtěl..Mohl jsem ti jít zkontrolovat ty spawnery jak už řekl Mititi i Radiko..Takže tě znovu prosím o další screeny..Děkujuu..;) PS..Není problém vytáhnout log..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.