Tak já se k tomu také vyjádřím. Dnes mi psal Radiko at ti zkontroluji trapku ,která hrozně lagovala. Když jsem zjistil ,že tam máš skoro 75 spawneru na chunku tak jsme se domluvili s Radikem ,že ti dáme 10 minut abys to odstranil. Ty sis je odkopal a začal si mi psát ,že jsem cikán a ,že jsem ti ukradl 30 spawneru a že chceš abych ti je vrátil. Tak jse ti napsal ,že ti to nevrátí ani admin ,protože je to tvoje chyba ,že ti zmizli a ,že jsem ti je nevzal.To už mě docela nakrklo ,protože já to nemám zapotřebí zrovna tobě něco brát a vy s thoot200 jste do mě fůrt rýpali. Říkali jak jsme špatný AT a další. Dál
@Radiko se probudil a psal mi jestli to máš v pohodě. Tak s portnu a tu trapku si si opravdu ty spawnery odkopal. Tak asi za 25 minut co byl zas Radiko AFK tak se znovu probudil a ptal se znovu. Tak jsem se portl a vidím jak stavíš další trapku a zas máš ty spawnery špatně. A píšu ti ,že to máš znovu špatně at si to opravíš. A ty že si to už jednou předělával a takhle. A nehodlal sis to opravit. Tak jsem napsal
@Radiko at ti je odkopa ,aby si to měl správně. A u toho byl i právě MrHolubin. Tak MrHolubin ti i psal ,že to máš špatně a at si to předěláš a ty ,že už sis to předělával a at si to uděláme sami. Tohle není náš ostrov a my jsem ti jen chtěli s MrHolubinem pomoct a ty hned /is ban i Radikovi si ho dal. Tak nevím co tu brečíš. MrHolubin tě neotravoval. Tak si to v hlavě srovnej než něco napíšeš. A přečti si pravidla prosím.
S pozdravem _Mititi_Cz