• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMikeCZE

Aktivní člen
Vzhledem k tomu, že poslední BedWars Turnaj byl zrušen z mnoha důvodů MrWakem (Jak už se k tomu vyjádřil) pochybuji, že by zase nějaký Turnaj byl. :D No .., ale záleží na Wakovi jak se rozhodne ;) - je to přece jen jeho server, takže to jsou jeho "Turnaje" :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Z minulého turnaje se stala katastrofa, dokonce se kvůli němu objevila stížnost ktera mela cca 13 stránek. Takže pochybuji že nejaky bude

Meiys

Aktivní člen
Je škoda zavrhovat něco dobrého pro jeden neúspěch.

Chybami se člověk učí ;).

Jsem PRO bw turnaj ! ! ! :)

Meiys

Aktivní člen
Ty asi nevis co Wake rikal ze ? Mam pocit, ze i nekde na webu rekl "uz zadne turnaje nebudou, nikdy!" ;)
Pokud si dobře vzpomínám, Wake doopravdy řekl, že žádný turnaj nebude a pokud ano, tak pořádaný jím samotným. Takže se zamysli, než začneš dávat zase Tvé oblíbené nesouhlasy a uvědom si, že naděje umírá poslední ;).

Co se týče posledního turnaje, organizačně byl dokonalý. Rozpis týden dopředu, každý team věděl kdy hraje, proti komu hraje. Jen kvůli jednomu klopýtnutí pořadatele a hráčům, kteří se nedokáží smířit s prohrou to dopadlo tak, jak to dopadlo. Velká škoda.

wake napsal tehdy na svůj profil "opravdu to byl poslední turnaj?" a k tomu stránku s gigaturnajem který se pak taky zrušil

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Tak to pardon, trpím výpadky paměti takže si moc dobře nevzopínám.. V tu chvíli kdy jsem to psal jsem se spoléhal pouze na dobrý odhad.

iThomaZz_

Aktivní člen
Pítal som sa wakea kedy bude turnaj a on napísal každé 3mesiace je, či ako to napísal už neviem.
(slint)(slint)

kapr20

rybiška
Dost lidi neví jaká je s turnajem práce že? Musíte vyřidit rozlosování do skupin atd...a potom to začné...já nechci být s nimi, já nechci proti nim hrát a mě vadí toto a mě zas tamto...pak příjdou hromády stížnosti na AT a všichní se na to vysmoli jak to dopádlo minule...Kdyby byla jistota že se to nebude opakovat tak bych nebyl proti ale co jsem minule zažil tak bych do toho nechtěl jít...AT se snažil hráčům udělat nějakou zabavu a skončilo to tak že dost lidi z AT si lidi dávali jenom stížnost že neumí adminovat a že neumí uhlidat lidi na turnaji...

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Dost lidi neví jaká je s turnajem práce že? Musíte vyřidit rozlosování do skupin atd...a potom to začné...já nechci být s nimi, já nechci proti nim hrát a mě vadí toto a mě zas tamto...pak příjdou hromády stížnosti na AT a všichní se na to vysmoli jak to dopádlo minule...Kdyby byla jistota že se to nebude opakovat tak bych nebyl proti ale co jsem minule zažil tak bych do toho nechtěl jít...AT se snažil hráčům udělat nějakou zabavu a skončilo to tak že dost lidi z AT si lidi dávali jenom stížnost že neumí adminovat a že neumí uhlidat lidi na turnaji...
Souhlasím s tebou, pamatuji jak to minule dopadlo a i já osobně jsem kvůli tomu měl menší problémy. :)

Předtím už proběhly nějaké anni a bw turnaje, tak proč by to nešlo znova? To, že se jeden turnaj posr** neznamená, že už by žádný nemohl být ne? :D

A myslíte, že to bylo jen špatnou organizací od adminů? Je to hlavně proto, protože někdo mektal, že měl vyhrát atd... většinou ti namyšlený vocasníci. :D A pokud by se nezměnil rozpis zápasů těsně před začátkem zápasu, tak by to byl supr turnaj.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.