RadovanBrindza
Nový člen
Zdravím uvítal by som niaky bed wars turnaj.. Už dlho nebol
ANNI TURNAJ (devil)(devil)Dobře, tak já zase sestavím online seznam týmů, pak se omluvím, že nemůžu a Ty si to odtud převezmeš, to zní jako plán, ne?
JooooooJe škoda zavrhovat něco dobrého pro jeden neúspěch.
Chybami se člověk učí .
Jsem PRO bw turnaj ! ! !
Ty asi nevis co Wake rikal ze ? Mam pocit, ze i nekde na webu rekl "uz zadne turnaje nebudou, nikdy!"Je škoda zavrhovat něco dobrého pro jeden neúspěch.
Chybami se člověk učí .
Jsem PRO bw turnaj ! ! !
Pokud si dobře vzpomínám, Wake doopravdy řekl, že žádný turnaj nebude a pokud ano, tak pořádaný jím samotným. Takže se zamysli, než začneš dávat zase Tvé oblíbené nesouhlasy a uvědom si, že naděje umírá poslední .Ty asi nevis co Wake rikal ze ? Mam pocit, ze i nekde na webu rekl "uz zadne turnaje nebudou, nikdy!"
Souhlasím s tebou, pamatuji jak to minule dopadlo a i já osobně jsem kvůli tomu měl menší problémy.Dost lidi neví jaká je s turnajem práce že? Musíte vyřidit rozlosování do skupin atd...a potom to začné...já nechci být s nimi, já nechci proti nim hrát a mě vadí toto a mě zas tamto...pak příjdou hromády stížnosti na AT a všichní se na to vysmoli jak to dopádlo minule...Kdyby byla jistota že se to nebude opakovat tak bych nebyl proti ale co jsem minule zažil tak bych do toho nechtěl jít...AT se snažil hráčům udělat nějakou zabavu a skončilo to tak že dost lidi z AT si lidi dávali jenom stížnost že neumí adminovat a že neumí uhlidat lidi na turnaji...