• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
v tom minulém bylo prostě hráčům povoleno moc, hlavně to měnění těsně před koncem
a jak říká bob, byla by škoda se kvůli jednomu špatnému - jedné cyhbě vykašlat na další pokusy

kapr20

rybiška
v tom minulém bylo prostě hráčům povoleno moc, hlavně to měnění těsně před koncem
a jak říká bob, byla by škoda se kvůli jednomu špatnému - jedné cyhbě vykašlat na další pokusy
pokud se nechytné někdo organizace a wake to nepovolí tak těžko bude...kvůli minulemu turnaji se pohadal AT navzájem a další pár lidi byla stížnost takže pokud někoho najdete kdo to vezme na sebe tak GL :)

pokud se nechytné někdo organizace a wake to nepovolí tak těžko bude...kvůli minulemu turnaji se pohadal AT navzájem a další pár lidi byla stížnost takže pokud někoho najdete kdo to vezme na sebe tak GL :)
ber to ty, sumče

drkousek

Velmi známý člen
hele, já bych se toho klidně ujal (s organizací jsem na tom dobře) ale nevím, jestli mi to povolíte

hele, já bych se toho klidně ujal (s organizací jsem na tom dobře) ale nevím, jestli mi to povolíte
proboha, ty? (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

drkousek

Velmi známý člen
proboha, ty? (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)
se mi směj, ale jestli mi dají šanci tak bych to chtěl zkusil

drkousek

Velmi známý člen
kopsik já viděl poslední 19. července od čípa, poté tam byli jen dotazy na BW turnaj
a v únoru tohoto roku skončil BW fiaskem
Proto chci tento event uspořádat @MrWakeCZ

TroXlis

Nový člen
Jasně, turnaj v BW. Na to si hezky pamatuju, jak pak se z toho mohli všichni zbláznit, že se tam radí atd.. Pak to všechno odnesl Filip, na kterým ta organizace stála. Každopádně pokud by byl v budoucnu další turnaj, tak by bylo dobrý, aby se to líp propracovalo a nedocházelo k nějakýmu měnění časů, nebo týmů.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.