pokud se nechytné někdo organizace a wake to nepovolí tak těžko bude...kvůli minulemu turnaji se pohadal AT navzájem a další pár lidi byla stížnost takže pokud někoho najdete kdo to vezme na sebe tak GLv tom minulém bylo prostě hráčům povoleno moc, hlavně to měnění těsně před koncem
a jak říká bob, byla by škoda se kvůli jednomu špatnému - jedné cyhbě vykašlat na další pokusy
ber to ty, sumčepokud se nechytné někdo organizace a wake to nepovolí tak těžko bude...kvůli minulemu turnaji se pohadal AT navzájem a další pár lidi byla stížnost takže pokud někoho najdete kdo to vezme na sebe tak GL
zapomeň pomahal jsem s dotazy a schytal jsem to taky a to jsem nebyl organizatorber to ty, sumče
proboha, ty? (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)hele, já bych se toho klidně ujal (s organizací jsem na tom dobře) ale nevím, jestli mi to povolíte
se mi směj, ale jestli mi dají šanci tak bych to chtěl zkusilproboha, ty? (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)
Kukni si ZLožku Eventi a sútažekdy byl poslední?
Ako to chceš usporiadať vieš čo všetko potrebuješ ? a stoho 95% nedokážeš ko hráč urobiťtroxlis já to chci uspořádat ale potřebuji nějakou podporu z AT
Myslim si, ze organizace a vse kolem by mela zustat v okruhu lidi z AT, protoze pak by to byl jeste vetsi poprask, nez posledni BW Turnaj (nic proti ).troxlis já to chci uspořádat ale potřebuji nějakou podporu z AT