• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Ahojky alebo Čus bus kaktus ? :D opytam sa vas ci mam hrat Minecraft alebo nie ? Lebo spoluziaci hovoria ze je to sh*tovina roka tak neviem, no

Saon371

Člen
Hram asi jediný z triedy :/ :D ale vobec ma to netrapi.

Hraj si čo sama chceš, NIKTO, opakujem NIKTO nech ti nestojí v ceste!

P

PVNST

Návštěvník
Upřímně, co mám říkat teprve já ?... Ale však co jim je do toho co hraješ... Já prostě taky hraju MC a to mám 18 let ! :D ... Prostě hraju co mě baví a ostatní si můžou víš co :D .... Slyším pořád takovéhle nesmysly... Ale já som Pán, a taky jim neříkám, že jejich hry jsou sra*ky ... To, že nehrají MC, tak dělají velkou chybu, protože jsou to jen volové co soudí podle grafiky a dalších nesmyslů ... Já sice dříve, MC taky nesnášel ... Každý to hrával a já si tak říkal co je na tom baví, a taky možná tím, že mi to tehdá nerozjel PC a MC celkově byl jen jako Creative, a pak jako nic moc survival ... Ale teďka s těma updatama apod. co budou v 1.9 mi řekněte, kdo by MC nehrál. Jedině fakt volové :D Takže se klidně obhajuj tím, že MC hrají i dospělí, ta proč bys ho nemohla hrát ty ? :D

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Upřímně, co mám říkat teprve já ?... Ale však co jim je do toho co hraješ... Já prostě taky hraju MC a to mám 18 let ! :D ... Prostě hraju co mě baví a ostatní si můžou víš co :D .... Slyším pořád takovéhle nesmysly... Ale já som Pán, a taky jim neříkám, že jejich hry jsou sra*ky ... To, že nehrají MC, tak dělají velkou chybu, protože jsou to jen volové co soudí podle grafiky a dalších nesmyslů ... Já sice dříve, MC taky nesnášel ... Každý to hrával a já si tak říkal co je na tom baví, a taky možná tím, že mi to tehdá nerozjel PC a MC celkově byl jen jako Creative, a pak jako nic moc survival ... Ale teďka s těma updatama apod. co budou v 1.9 mi řekněte, kdo by MC nehrál. Jedině fakt volové :D Takže se klidně obhajuj tím, že MC hrají i dospělí, ta proč bys ho nemohla hrát ty ? :D
Presne spoluziaci to nehraju kvoli tomu , ze su to "kocky" ja to hram kvoli tomu, ze sa tam da "četovat" ale aj kvoli dobrodruzstvu a zabave :D plus su tam aj serveri (nemusim to hrat sama :D)

P

PVNST

Návštěvník
Presne spoluziaci to nehraju kvoli tomu , ze su to "kocky" ja to hram kvoli tomu, ze sa tam da "četovat" ale aj kvoli dobrodruzstvu a zabave :D plus su tam aj serveri (nemusim to hrat sama :D)
Jsem nejdříve místo ,,četovat,, četl Cheatovat :DDDD Njn po ránku :D ... Ale dobré :D

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
unás hrajou všichni kluci minecraft a holky říkají že to je kravina :D

ZakyZH

Člen
Nás se neptej jestli to máš hrát. ;) Ty sama víš, jestli tě minecraft baví nebo ne. ;) Spolužákům můžeš říct třeba, že to nehraješ. :D

LunaCZ

Velmi známý člen
Já s 2nd47 to hrajem jediné ze třídy a zbytek říká že je to kravina a co ať si říkaj co chtěj beztak jim to jen nejde nainstalovat a záviděj :D Zkrátka hraj si co tě baví :)

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Aj mne to vraví ten užniekamoš ktorý ma s ním zoznámil a naučil ma ho hrať. Ja na jeho slová a slová ostatných spolužiakov kadinkám, hrám si MC a kebyže dám na ich hubovanie tak už dávno nejazdím ani na koni, či necvičím lukostreľbu. Rozhodnúť sa musíš sama, ale ja mám takéto stanovisko. Je síce pravda, že mám dosť slabý PC ale... MC hrám kvôli zážitku, zábave a kvôli jablkám, lukostreľbe, koňom a builderstvu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.