ItzzPandisMC
i did surgery on watermelon
Ahojky alebo Čus bus kaktus ?
opytam sa vas ci mam hrat Minecraft alebo nie ? Lebo spoluziaci hovoria ze je to sh*tovina roka tak neviem, no
Presne spoluziaci to nehraju kvoli tomu , ze su to "kocky" ja to hram kvoli tomu, ze sa tam da "četovat" ale aj kvoli dobrodruzstvu a zabaveUpřímně, co mám říkat teprve já ?... Ale však co jim je do toho co hraješ... Já prostě taky hraju MC a to mám 18 let !... Prostě hraju co mě baví a ostatní si můžou víš co
.... Slyším pořád takovéhle nesmysly... Ale já som Pán, a taky jim neříkám, že jejich hry jsou sra*ky ... To, že nehrají MC, tak dělají velkou chybu, protože jsou to jen volové co soudí podle grafiky a dalších nesmyslů ... Já sice dříve, MC taky nesnášel ... Každý to hrával a já si tak říkal co je na tom baví, a taky možná tím, že mi to tehdá nerozjel PC a MC celkově byl jen jako Creative, a pak jako nic moc survival ... Ale teďka s těma updatama apod. co budou v 1.9 mi řekněte, kdo by MC nehrál. Jedině fakt volové
Takže se klidně obhajuj tím, že MC hrají i dospělí, ta proč bys ho nemohla hrát ty ?
![]()
Jsem nejdříve místo ,,četovat,, četl CheatovatPresne spoluziaci to nehraju kvoli tomu , ze su to "kocky" ja to hram kvoli tomu, ze sa tam da "četovat" ale aj kvoli dobrodruzstvu a zabaveplus su tam aj serveri (nemusim to hrat sama
)