No, dobře, ale v Koloseu nebyly kopceMě se ta mapa docela dost líbí... ALE.... jako u všech map je tam pár nedostatků ten iron ostrůvek bych nějak doladil a na středu bych přidal pár nějakých malých doplňků (aby to nebylo tak rovné) a spawn goldů bych nedával tak u sebe... jinak 7/10
dobře, tak děkuji za návrhy, pokusím seKopce jsem zrovna nemyslel ale pár sand blocků a uschlých stromků by tam taky neuškodilo podle mně
No jo. Já vím, že ta minulá byla lepšínějak moc se mi nelíbí, nevím něco tomu chybí no
Každopádně bude už podle fotek dobře hratelná, což je přeci jen důležitější (alespoň podle mě) (movember)
Neměla by se tato mapa Antic (Tenhle nazev je i na Esgéčkách fim fim) a nebo Koloseum Jinak mapa se mi líbi, ale něco mi tam furt chybí, takže 8/10 (like)
10/10
Mapa je krásná a hratelná. Jen tak dál krtečku .
Super! Na CM s ní
nějak moc se mi nelíbí, nevím něco tomu chybí no
Každopádně bude už podle fotek dobře hratelná, což je přeci jen důležitější (alespoň podle mě) (movember)
7/10, něco mi tam chybí, ale nevím co.. Příjde mi iron takovej moc suchej, jednoduchej
Děkuji všem za pozitivní i kritické názory, pokusím se kdyžtak mapu zlepšit, ale ještě předtím @MrWakeCZMě se to líbí tak jak to je ted. V jednoduchosti je krása. A tohle zase až tak jednoduchý není. Je to dobrá mapa, pěkná a bude dobře hratelná. Stejně jako jeho minulá. Prostě jde vidět, že při stavění zapojuje mozek a přizpůsobuje pro kvalitní souboje.
Oukej, mno... Škoda. Postavím SWHezká mapa ale BW mapy aktuálně nepřijímáme.
Schovej do šuplíku Jednou se přijímat třeba bude .Oukej, mno... Škoda.
Chýba ní ni to, že je to BW mapa. Pokud by to byla mapa na SW, třeba by byla po nějakých úpravách přijataakože čo tej mape chýba ? mne sa veľmi páči.