• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

magkarlikSK

Velmi známý člen
Chýba ní ni to, že je to BW mapa. Pokud by to byla mapa na SW, třeba by byla po nějakých úpravách přijata :D
v poslednej dobe hrám skywars celkom dosť :D na tejto mape by sa fajne hral aj skywars podľa mňa. len viac ostrovov by to chcelo :)

krtekCZ

Lopatka
v poslednej dobe hrám skywars celkom dosť :D na tejto mape by sa fajne hral aj skywars podľa mňa. len viac ostrovov by to chcelo :)
Mapa je aké stavěna na BW a předělávat na SW se mi ji nechce. Když už tak postavím novou, určenou přímo na SW.
9/10 ;)

Moc povedená mapa ;))

Ale ješte chybí, menší detaily :)
Menší detaily chybí, já vím, ale nebudu je dodělávat, protože mapa prozatím schválena nebude.

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Je to fajne mapka,ale doplnil bych k tomu altánku,nějaké detaily,jinak 9/10.

Naposledny upraveno:

Ccarmel

Člen
Mapka pekná (stydimse) ako hovorili niektorí popracovať na detailoch. Za seba hovorím že na tých teamových ostrovoch mi prekáža ta spodná časť mohlo to byť jednotné ako máš na strednom ostrove. Stavba v strede mi splíva s ostrovom ako samotným možno menej blokov a ručne ich podizajnovať nie randomne pomocou WE by bolo fajn :D

krtekCZ

Lopatka
Mapka pekná (stydimse) ako hovorili niektorí popracovať na detailoch. Za seba hovorím že na tých teamových ostrovoch mi prekáža ta spodná časť mohlo to byť jednotné ako máš na strednom ostrove. Stavba v strede mi splíva s ostrovom ako samotným možno menej blokov a ručne ich podizajnovať nie randomne pomocou WE by bolo fajn :D
Minule, když jsem Tě označil, nevyjádřila ses, ale teď, když jsem Tě neoznačil, vyjádřila ses... :D :D

krtekCZ

Lopatka
Za seba hovorím že na tých teamových ostrovoch mi prekáža ta spodná časť mohlo to byť jednotné ako máš na strednom ostrove.
Já to dělám tak, že pokud je ostrov pravidelný kruh, dělám jednu špičku, a když je to nepravidelný tvar, dělám více špiček :D

Ccarmel

Člen
Já to dělám tak, že pokud je ostrov pravidelný kruh, dělám jednu špičku, a když je to nepravidelný tvar, dělám více špiček :D
Tak ale nejako by som ich zjednotila lebo mi príde ako keby tie "špičky" tam boli iba pohádzané vedľa seba :D chápeš jednej zmenila tvar, napr. tie v strede dala väčšie a ták . :D (mimo)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.