BH666
#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
A aký máte názor na túto zostavu? Presahuje o dosť môj rozpočet, ale vyzerá fakt luxusne.
MasakrA aký máte názor na túto zostavu? Presahuje o dosť môj rozpočet, ale vyzerá fakt luxusne.
Úprimne. Keby si mal strop 1,000€ a príde ti toto za 1,300€, tak kúpiš túto zostavu radšej ako tú prvú, čo som sem posielal?Masakr
Upřímně bych si koupil tu druhou.Úprimne. Keby si mal strop 1,000€ a príde ti toto za 1,300€, tak kúpiš túto zostavu radšej ako tú prvú, čo som sem posielal?
to teda nevím zalman bych radši nebral, těch 500W od kvalitního seasonicu mi příjde teda lepšíVravel som o tejto zostave - https://www.czc.cz/3rhc8lkl7mjq8a1kbtn32ig2vc/seznam myslím že by bohato stačila, ale je na tebe či nechceš o trochu lepšiu grafiku z tej 2. zostavy, tú GTX 1070. Tá 1. zostava mi príde úplne perfektná, rozbehneš všetko čo potrebuješ + zdroj by som zobral tento - https://www.czc.cz/zalman-zm700-glx-700w/145068/produkt ...500W je presne na chlp k tvojej zostave a byť tebou by som tam chcel mať väčšiu rezervu
Monitor už bude na tebe, stačí niečo do tých 200 eur, to ti určite bohate postačí
tady už je to o dost vyšší výkon no, přeci jen 1060 a 1070 je dost velký skok na výkonu, nejsem si jistej jak bude k 1070 stačit i5 ale když to budeš taktovat tak by to mělo stačitA aký máte názor na túto zostavu? Presahuje o dosť môj rozpočet, ale vyzerá fakt luxusne.
Zalman som používal asi 4-5 rokov, a nikdy som s ním nemal problémy, prišiel mi ako v pohode zdroj za rozumnú cenu. Sú tu aj lepšie, ale cenovo sa mu to neoplatí, len vravím, že byť ním by som 500W mal na taký počítač máloto teda nevím zalman bych radši nebral, těch 500W od kvalitního seasonicu mi příjde teda lepší
nám fungoval v pohodě skoro 8 let zdroj eurocase, ale když se podívám jak mohl vyhořet, nestane se to vždy ale stává se toZalman som používal asi 4-5 rokov, a nikdy som s ním nemal problémy, prišiel mi ako v pohode zdroj za rozumnú cenu. Sú tu aj lepšie, ale cenovo sa mu to neoplatí, len vravím, že byť ním by som 500W mal na taký počítač málo
Ako píšeš, tých 500kč hore-dole je absolútne zanedbateľná čiastka, keď ma to vyjde na vyše 30,000kč dokopy... (Ak dobre prepočítavam. )Síce som ho nemal ale ako značku som o ňom počul len chváli. Záleží na BH či chce dať viac o 500kč za zdroj...ale keď už platí toľko, možno sa to nejako stratí
Mám to chápať tak, že v tom druhom je takmer všetko ostatné okrem grafiky (a možno zdroja) zbytočné? Síce teraz rozmýšľam, že je tam väčšina rovnaká... A mohol by som tam hodiť SSD z prvej zostavy? To by malo stačiť, či?Tak z tvojich 25FPS to bude skok obrovský tak či tak
2. zostava je lepšia hlavne grafikou, no všimol som si, že už tam nie sú lepšie DDR4 pamäte ale DDR3 + tam je menší SSD disk čo by mne osobne vadilo, neviem jak tebe, záleží od toho koľko súborov na ňom chceš mať, aby fičali rýchlo. Je tu istá možnosť a to tá, že z 2. zostavy vezmeš grafiku a hodíš si ju do 1. + by som v nej zmenil ten zdroj na silnejší, trebárs aj ten čo písal omgmen. To by určite stačilo a mal by si mašinu svojich snov
A keby si si odmyslel tú SSD, tak by si radšej ty osobne bral prvú či druhú?Ak chceš uvažovať o prehadzovaní radšej z 1. zostavy do 2. áno, bral by som SSD z 1. zostavy + tie pamäte RAM (DDR4). Ale na tú 2. zostavu už budeš rozhodne potrebovať viac ako 500W, trebárs aj ten ktorý ti tam už oni sami ponúkli. Všetko bude pasovať, takže sa nemáš čoho obávať, v tomto sú obe ponuky rovnaké.
Dostal som radu (od tých, čo to robili), že to SSD by sa dalo nahradiť týmto - SSD.Logicky by som bral druhú, je lepšia a drahšia, ale záleží to od toho či na to máš a chceš do toho toľko investovať SSD nie je až taká veda, záleží hlavne od užívateľa, to čo by som bral ja je aj celkom nepodstatné, pretože v 2hej ponuke je to SSD kvalitnejšie, Intel je proste Intel Kľudne by ti aj stačilo, záleží podľa toho čo všetko chceš na tom SSD mať. Najprv určite systém, potom tie veci čo sa často spúštajú so systémom, teda skype a podobne..ďalej chrome a mohli by sme pokračovať takýmito programami donekonečna. Záleží čo používaš.
DDR3 je predchodca DDR4 a áno, je pomalšia. Tu sa o tom dozvieš veľa http://pc.zoznam.sk/ddr4-pamate-v-kocke-vsetko-co-potrebujete-vediet