BH666
#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
No neviem, či nebudem bývať. Mám ešte 2 roky na gympli a minimálne 5 rokov na vysokej, ale budem rád, ak mi vyjde to, čo plánujem a budem robiť PhD. a to by som študoval na výške cca 7 rokov.Skype nemá 5GB že sa musíš rozhodovať, má 44MB..proste tam takéto malé programy pohádž a nai nad tým neuvažuj Uvažuj len nad vecmi ktoré majú 2-3GB+
Určite by bolo vhodné sa porosprávať s rodičmi a nejak ich presvedčiť, že investícia bude na dobrých 7 rokov, to už u nich možno ani bývať nebudeš
A poradili ti dobre, to SSD (to HyperX) by som tiež zobral namiesto tamtoho, oplatí sa to viac + pekná rezerva.
Ono ja som im to už vravel, že stačí mi to najbližších 6-7 rokov a pôjde mi to v pohode. Nie ako terajší ntb, ktorý sa vypne v polke filmu, lebo sa prehrial. A uvedomujú si, že mi už treba niečo nové a dosť pomohol argument, že keď budem potrebovať niečo spraviť/obnoviť tento PC, tak stačí vymeniť aj jednu súčiastku a na to si zarobím.
Osobne usudzujem, že ja sa teraz všemožne snažím presadiť to druhé, aby som to mohol mať. Lenže zase už 1,000€ + monitor bolo o niečo viac ako sme chceli a teraz ešte 1,350€ za tento + monitor + OS bude hrozne veľa... Ale budem rád, ak to vyjde a budem mať ten druhý s vylepšeným SSD.