BH666
#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Vidíš, takto mi to treba napísať. Potom sa nemám na čo pýtať a mám pocit, že je to jasná možnosť...Do takých detailov vôbec nemusíš ísť, proste zober dual-channel 2x8GB DDR4 a si za vodou
Vidíš, takto mi to treba napísať. Potom sa nemám na čo pýtať a mám pocit, že je to jasná možnosť...Do takých detailov vôbec nemusíš ísť, proste zober dual-channel 2x8GB DDR4 a si za vodou
pokud nechceš taktovat tak bys k této grafice musel už radši i7
Dobre, prichádza otázka, na ktorú by sa zišla opäť polopatická odpoveď...pokud nechceš taktovat tak bys k této grafice musel už radši i7
ale myslím že to taktování by si měl zvládnout
V BIOSE, v návodu desky pak budou návody + spoooustu návodů je na webuDobre, prichádza otázka, na ktorú by sa zišla opäť polopatická odpoveď...
Môžem pri taktovaní niečo pokaziť? Robí sa to manuálne, či cez niečo?
Lebo niečo podobné sme v škole robili cez BIOS, ale ja som zaspával, takže netuším.
Jáj, tak to budem taktovať. Bude sranda, kým sa bude dať zapnúť... A ako mám vedieť, že DNES je ten deň, kedy mám taktovať?V BIOSE, v návodu desky pak budou návody + spoooustu návodů je na webu
Něco pokazit se může vždy a všude
co?Jáj, tak to budem taktovať. Bude sranda, kým sa bude dať zapnúť... A ako mám vedieť, že DNES je ten deň, kedy mám taktovať?
Super. Ja sa zas dostanem do nejakých zákutí, kde nechcem byť. Ale chápem. Musím si prečítať originál návod a na webe návody a potom to robiť.co?
prostě až ten PC příjde tak půjdeš do biosu a budeš taktovat a zkoušet kam až se dostaneš
To je tá doska, či?Integrovaná zvuková karta: Realtek ALC1150
Integrovaná sieťová karta (LAN): Áno
Typ integrovaného sieťového adaptéru: 10/100/1000 Mbit/s
Bezdrôtová sieťová karta (Wi-Fi): Nie
Ale on chce počítač, nie mód -_-. Nauč sa čítať.http://minecraftsix.com/betterfps-mod/ tady je odkaz, ale bez forge to nejede xD
a navíc zmírňuje lagy
já vím, ale bavil jsem se s BH666 na survivalu a říkal že má malé FPS a tak jsem mu tohle poradil a facepalmy se nech pro někoho jiného...Ale on chce počítač, nie mód -.-. Nauč sa čítať.
Keby chcel viac fps, prečo by bola táto téma? Primitívne decko, nebudeš mi hovoriť koho budem ako označovať, pochop to, že toto nieje ten "Survival", a pochop, že sem to nepatrí, ak ste niečo riešili, existuje SZ .já vím, ale bavil jsem se s BH666 na survivalu a říkal že má malé FPS a tak jsem mu tohle poradil a facepalmy se nech pro někoho jiného...
Ale my sme sa vážne dohodli, že to sem hodí... Lebo počítač budem mať až na Vianoce (asi), takže toto bola taká "alternatíva" počas čakacej doby... Ale ďakujem, že si sa chcel zastať mojej témy.Keby chcel viac fps, prečo by bola táto téma? Primitívne decko, nebudeš mi hovoriť koho budem ako označovať, pochop to, že toto nieje ten "Survival", a pochop, že sem to nepatrí, ak ste niečo riešili, existuje SZ .
Aha, potom to je iné.Ale
Ale my sme sa vážne dohodli, že to sem hodí... Lebo počítač budem mať až na Vianoce (asi), takže toto bola taká "alternatíva" počas čakacej doby... Ale ďakujem, že si sa chcel zastať mojej témy.